Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Testkoordinator til agilt projekt i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte (SIU)

Vil du være med til at skabe værdi for de videregående uddannelsesinstitutioner? Brænder du for samarbejdet mellem forretning og it-udvikling i agile udviklingsprojekter? Så har vi en ledig stilling som testkoordinator til et stort projekt inden for studieadministrative systemer.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt
gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Din hovedopgave vil være inden for esas-projektet, der i et agilt setup udvikler et stort studieadministrativt system til professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Din rolle vil være projektets testkoordinator, der i tæt samarbejde med leverandørens testmanager, samt SIUs product owner, it-arkitekt og it-drift, planlægger og afvikler testforløb.


Dine opgaver vil være:

 • Ansvar for at styre og koordinere SIUs leverancer i relation til test i tæt samarbejde med leverandørens testansvarlig, herunder koordinering af ressourcer til test og prøver.
 • Ansvar for at testdata understøtter de forskellige testforløb, herunder at GDPR overholdes.
 • Reviewe leverandørens forslag til metode og planer for interne tests og testplaner
 • Sikre at alle test afvikles mest hensigtsmæssigt inden for projektets rammer (forretningstest, brugervenlighedstest, integrationstests, regressionstest, installationstest, load og performancetest, accepttest, sikkerhedstest osv.)
 • Udarbejde Use Cases og testcases
 • Arbejde med testautomatisering (vi bruger LEAPWORK)
Din nye hverdag
Du skal arbejde i Kontor for Studieadministrative Systemer, der blandt andet har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse og levering af de studieadministrative systemer, der anvendes på universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner.

I kontoret er vi ca. 40 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi har en uformel omgangstone, og et af vores mål er, at vi skal gøre en forskel.

Er du vores nye kollega?
Den ideelle kandidat har solid erfaring med forskellige typer test, herunder automatiseret test. Desuden er kendskab til det videregående uddannelsesområde en fordel.

Du bliver en del af et setup med mange interessenter, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at

 • Er teknisk velfunderet
 • Arbejder systematisk og struktureret
 • Har gode analytiske evner
 • Er både fleksibel og resultatorienteret
 • Har gode mundlige- og skriftlige fremstillingsevner
 • Er holdspiller og bidrager til et godt arbejdsmiljø
Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

I løbet af 2020 vil arbejds- og tjenestested blive ændret til Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdeleder Ebba Ehlers på telefonnummer 72 31 95 40 eller på e-mail eeh@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 27. februar 2020.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 10 og anden samtalerunde i uge 11. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.