Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teststed leder til Testcenter Hillerød

Teststed Hillerød et af Region H's syv faste teststeder, og vi er derudover også ansvarlige for to mindre midlertidige teststeder i Helsingør og Frederikssund samt flere udkørende enheder. Vi er en stor blandet medarbejdergruppe, der supplerer hinanden, fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og gør alt, hvad vi kan for i samarbejde at yde den bedste service overfor de mange borgere der dagligt besøger os.

Vi søger en Teststed-leder med sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske eller lignende.

Som Teststedleder skal du i samarbejde med tre Assiterende Teststedledere stå for den daglige drift med alt, hvad dertil hører. Vi poder i Hillerød lige nu 5000 borgere dagligt samt har udkørende enheder og tager blodprøver til antistof tests. Opgaverne er bl.a.

  • Personaledelse af mange meget forskellige faggrupper.
  • Ansættelser.
  • Oplæring.
  • Sikre at podning og blodprøvetagning foregår sundhedsmæssigt forsvarligt.
  • Sikre, at den hygiejniske standard er høj.
  • Sikre, at vores arbejdsmiljø er i overensstemmelse med de lokale bestemmelser.
  • Diverse uforudsete opgaver, der hele tiden opstår.
I teststedet er der desuden daglige koordinatorer og ansvarshavende, som er medansvarlige i den daglige drift.

Om dig: Du har en sundhedsfaglig baggrund som f.eks. sygeplejerske, bioanalytiker eller lignende. Det er vigtigt, at du har godt humør og lyst til ledelse. Du skal trives i en travl og meget omskiftelig hverdag med mange bolde i luften. Vi udbyder service til borgerne og lægger en ære i, at borgerne går fra teststedet med en god oplevelse. Vores mange dygtige medarbejdere skal have en god arbejdsplads, hvor de glæder sig til sammen at gøre en forskel for de borgere. Du skal være struktureret, kunne lide at planlægge og koordinere (samt re-planlægge og re-koordinere, når tingene ændrer sig). Det er desudenen fordel, hvis du har ledelseserfaring.

Yderligere oplysninger: Hvis du vil høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Chef for Testcenter Danmark, Pernille Lohse på telefon: 40492544.

Ansættelsesforhold: Ansættelsen er med opstart hurtigst muligt. Ansættelsen er tidsbegrænset til den 30. septemper 2021 med ”stor risiko” for forlængelse. Det er en fuldtids stilling, og der må forventes weekendarbejde ca. hver 3 weekend.

Ansøgningsfrist: Der prioriterer hurtig opstart. Send derfor din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 18. december 2020. Ansættelsessamtaler afvikles løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.