Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thai Take away søger køkkenmedhjælper

Vi er en thai take away på Østerbro som søger en køkkenmedhjælper på deltid ca. 25-28 timer ugentligt.

Kvalifikationer :

-Du har erfaring indenfor thai køkken

-Alder mellem 23-50 år

-Du kan tale dansk (let kundebetjening kl. 15-17)

-Du skal være stabil, mødepligtig, ansvarsfuld, overblik og kunne klare stressede situationer

-Du skal kunne arbejde både i hverdag og hver weekend kl. 15-22


Arbejdsopgaver :

-Klargøring af butikken

-Let kundebetjening mellem 15-17

-Forberede grøntsager

-Tilberede forretter

-Let opvask

-Pakke

-Oprydning af køkkenet ved lukketid


Løn efter kvalifikationer

Send ansøgning til si.riprapha@hotmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745693Phoenix-4c4c45eb12018-01-23T03:11:33.663Thai Take away søger køkkenmedhjælperVi er en thai take away på Østerbro som søger en køkkenmedhjælper på deltid ca. 25-28 timer ugentligt.

Kvalifikationer :

-Du har erfaring indenfor thai køkken

-Alder mellem 23-50 år

-Du kan tale dansk (let kundebetjening kl. 15-17)

-Du skal være stabil, mødepligtig, ansvarsfuld, overblik og kunne klare stressede situationer

-Du skal kunne arbejde både i hverdag og hver weekend kl. 15-22


Arbejdsopgaver :

-Klargøring af butikken

-Let kundebetjening mellem 15-17

-Forberede grøntsager

-Tilberede forretter

-Let opvask

-Pakke

-Oprydning af køkkenet ved lukketid


Løn efter kvalifikationer

Send ansøgning til si.riprapha@hotmail.com
2018-02-27T01:50:11.303 Vi er en thai take away på Østerbro som søger en køkkenmedhjælper på deltid ca. 25-28 timer ugentligt. Kvalifikationer : -Du har erfaring indenfor thai køkken -Alder mellem 23-50 år -Du kan tale dansk (let kundebetjening kl. 15-17) -Du skal være stabil, mødepligtig, ansvarsfuld, overblik og kunne klare stressede situationer -Du skal kunne arbejde både i hverdag og hver weekend kl. 15-22 Arbejdsopgaver : -Klargøring af butikken -Let kundebetjening mellem 15-17 -Forberede grøntsager -Tilberede forretter -Let opvask -Pakke -Oprydning af køkkenet ved lukketid Løn efter kvalifikationer Send ansøgning til si.riprapha@hotmail.com11Jobnet4c4c45eb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-26T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3084526Rice and Rice11Nordre Frihavnsgade 232100København Ø35422445DKDanmark0
si.riprapha@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent511963JobNet47462231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c45ebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c45ebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c45eb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c45eb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration352467904si.riprapha@hotmail.comsi.riprapha@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329925995Køkkenmedhjælper til den integrerede daginstitution NokkenBasic Vil du være med til at præge de pædagogiske måltider, som børnene skal nyde i Nokken? Så er du måske vores nye kollega. Om Nokken Vi er en daginstitution med 125 børn, der hver dag skal have sund, varieret og økologisk mad. Vores institution er kun fire år gammel og har rigtig gode rammer indendørs og udendørs. Om stillingen Du vil være med til at præge de pædagogiske måltider, som børnene skal nyde. Opgaverne i køkkenet vil være opvask, klargøring af vogne, rengøring af køkken og opgaver i forbindelse med madlavning og bagning, herunder forberedelse af madlavning til dagen efter. Du skal desuden kunne være ene i køkkenet og lave mad under ferie og anden fravær. Derudover skal du kunne sætte dig ind i bestilling af madvarer via kommunens indkøbssystem. Vi forventer, at du kan arbejde i et team og i tæt samarbejde med den køkkenansvarlige har overblik og kan arbejde struktureret og hurtigt har gode kommunikative samarbejdsevner vil samarbejde om det pædagogiske i måltidet er mødestabil, fleksibel, ansvarsbevidst og engageret er positiv og har et godt humør Det er en fordel, hvis du har it-kendskab og kan arbejde i KbhBarn og indkøbssystemet Kvantum eller har flair for at lære det hurtigt. Vi kan tilbyde et job, hvor du har indflydelse på egen dagligdag et job med alsidige arbejdsopgaver et arbejdsfællesskab med gode kollegaer at i vores køkken laves økologisk, sund og varieret mad med stolthed et stort og nyt køkken med udsigt over vandet I vores arbejdsfællesskab samarbejder vi tæt, og det skal du være en del af. Vi møder hinanden med et smil og løfter opgaverne sammen. Stillingen er på 26 timer ugentligt, og arbejdstiden er kl. 09.30-14.30 mandag, onsdag og fredag og kl. 9.30-15.00 tirsdag og torsdag. Der må påregnes evt. merarbejde udenfor dette tidsrum, især ifm. ferie og fravær. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer fra foregående ansættelsesforhold samt børne- og straffeattest. Tiltrædelse snarest muligt. Mere information Ønsker du yderligere information, kan du kontakte pædagogisk leder Inger Jensen på 3366 7410. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 28. december 2018 Ansættelsessamtaler bliver afholdt tirsdag den 8. januar 2019.
Vil du være med til at præge de pædagogiske måltider, som børnene skal nyde i Nokken? Så er du måske vores nye kollega.
 
Om Nokken
Vi er en daginstitution med 125 børn, der hver dag skal have sund, varieret og økologisk mad. Vores institution er kun fire år gammel og har rigtig gode rammer indendørs og udendørs.  
 
Om stillingen
Du vil være med til at præge de pædagogiske måltider, som børnene skal nyde.  
 
Opgaverne i køkkenet vil være opvask, klargøring af vogne, rengøring af køkken og opgaver i forbindelse med madlavning og bagning, herunder forberedelse af madlavning til dagen efter. Du skal desuden kunne være ene i køkkenet og lave mad under ferie og anden fravær. Derudover skal du kunne sætte dig ind i bestilling af madvarer via kommunens indkøbssystem.  
 
Vi forventer, at du   
 • kan arbejde i et team og i tæt samarbejde med den køkkenansvarlige  
 • har overblik og kan arbejde struktureret og hurtigt  
 • har gode kommunikative samarbejdsevner  
 • vil samarbejde om det pædagogiske i måltidet  
 • er mødestabil, fleksibel, ansvarsbevidst og engageret  
 • er positiv og har et godt humør  
Det er en fordel, hvis du har it-kendskab og kan arbejde i KbhBarn og indkøbssystemet Kvantum eller har flair for at lære det hurtigt.   
 
Vi kan tilbyde 
 • et job, hvor du har indflydelse på egen dagligdag   
 • et job med alsidige arbejdsopgaver  
 • et arbejdsfællesskab med gode kollegaer  
 • at i vores køkken laves økologisk, sund og varieret mad med stolthed  
 • et stort og nyt køkken med udsigt over vandet  
I vores arbejdsfællesskab samarbejder vi tæt, og det skal du være en del af. Vi møder hinanden med et smil og løfter opgaverne sammen.   
 
Stillingen er på 26 timer ugentligt, og arbejdstiden er kl. 09.30-14.30 mandag, onsdag og fredag og kl. 9.30-15.00 tirsdag og torsdag. Der må påregnes evt. merarbejde udenfor dette tidsrum, især ifm. ferie og fravær.  
 
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer fra foregående ansættelsesforhold samt børne- og straffeattest.  
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Mere information  
Ønsker du yderligere information, kan du kontakte pædagogisk leder Inger Jensen på 3366 7410.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 28. december 2018  
Ansættelsessamtaler bliver afholdt tirsdag den 8. januar 2019.  
 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngNokkenKøbenhavn2018-12-11T14:02:41.2232018-12-28T00:00:00
329906430Weekend NattemedarbejderRobot Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner. Du får lært meget om gæsteservice. Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter. Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette. Uanset hvor længe du vælger at arbejde hos os, får du en værdifuld arbejdslivserfaring. Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde i højt tempo. Kan du lide at arbejde i teams, har en positiv indstilling og trives i en hverdag med fart på, så er jobbet hos Burger King måske noget for dig? Vores medarbejder har mange forskellige arbejdsopgaver, og du kommer både til at arbejde ved kassen, i køkkenet og ude hos gæsterne i restauranten. Hvis du ønsker udvikling og få mere ansvar har vi mange forskellige karrieremuligheder. Vi rekrutterer næsten alle ledere internt. Mange af vores restaurantchefer og franchisetagere begyndte også som medarbejdere. Jobinfo Rekruttering sker løbende Natte Medarbejde 10-15 timer om ugen Arbejdes tider ligger mellem 22:00 - 06:00 Fredag og Lørdag nat

Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster.

Hvorfor skal du vælge os?

 • Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner.
 • Du får lært meget om gæsteservice.
 • Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter.
 • Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette. Uanset hvor længe du vælger at arbejde hos os, får du en værdifuld arbejdslivserfaring.
 • Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde i højt tempo.

Kan du lide at arbejde i teams, har en positiv indstilling og trives i en hverdag med fart på, så er jobbet hos Burger King måske noget for dig?

Vores medarbejder har mange forskellige arbejdsopgaver, og du kommer både til at arbejde ved kassen, i køkkenet og ude hos gæsterne i restauranten.

Hvis du ønsker udvikling og få mere ansvar har vi mange forskellige karrieremuligheder. Vi rekrutterer næsten alle ledere internt. Mange af vores restaurantchefer og franchisetagere begyndte også som medarbejdere.

Jobinfo

 • Rekruttering sker løbende
 • Natte Medarbejde 10-15 timer om ugen
 • Arbejdes tider ligger mellem 22:00 - 06:00 Fredag og Lørdag nat
3402 - Burger King RådhuspladsenKøbenhavn2018-11-05T00:00:002018-12-31T00:00:00
329905047Ungmedarbejder Under 18 søgesRobot Kunne du tænke dig at være med i vores team i ChAo Viet Kitchen? Vi søger 2 ny Ung medarbejder som kan bidrage til vores i forvejen travl og høje kvalitet team. Du skal kunne arbejde både på hverdagene og i weekenderne.Arbejdstiden er fra ca. kl.11.00-17:00 i weekenderne og hverdagene kl. 17:00 til lukning. Arbejdsopgaver Opvask Klargøring af grønsager Øvrige ad hoc opgaver i køkkenet. kunde service Vi forestiller os at du Har ordenssans Tager initiativ Kvalitets bevidst ansvarsfuld Er fleksibel og gerne hjælper dine kolleger med at nå i mål Er social og en team-player med en personlighed, som har en positiv indflydelse på dine omgivelser Vi tilbyder En god arbejdsplads med ung og sjovt kollegaer Fagligt dygtige kolleger som bidrager til en sjov hverdag. Ansøgning Lyder det som noget for dig? Send en ansøgning med Foto til job@xinchao.dkHvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte Restauration Manager Tony Tran på telefon Kontakter. Vi glæder os til at høre fra dig. ChAo Viet Kitchen

Kunne du tænke dig at være med i vores team i ChAo Viet Kitchen? Vi søger 2 ny Ung medarbejder som kan bidrage til vores i forvejen travl og høje kvalitet team. 

Du skal kunne arbejde både på hverdagene og i weekenderne.
Arbejdstiden er fra ca. kl.11.00-17:00 i weekenderne og hverdagene kl. 17:00 til lukning.

Arbejdsopgaver

 • Opvask
 • Klargøring af grønsager
 • Øvrige ad hoc opgaver i køkkenet.
 • kunde service

 

Vi forestiller os at du

 • Har ordenssans
 • Tager initiativ
 • Kvalitets bevidst
 • ansvarsfuld
 • Er fleksibel og gerne hjælper dine kolleger med at nå i mål
 • Er social og en team-player med en personlighed, som har en positiv indflydelse på dine omgivelser

Vi tilbyder

 • En god arbejdsplads med ung og sjovt kollegaer
 • Fagligt dygtige kolleger som bidrager til en sjov hverdag.

 

Ansøgning

Lyder det som noget for dig? Send en ansøgning med Foto til job@xinchao.dk
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte Restauration Manager Tony Tran på telefon Kontakter.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

ChAo Viet Kitchen

Chao ApSKøbenhavn2018-11-02T00:00:002018-12-27T00:00:00
329919213Morgenfrisk (!) medarbejder til grønt-produktionRobot Til vores grønt-afdeling søges hurtigst muligt en person, der har lyst til at stå meget tidligt op (og få meget tidligt fri), deltage i alle facetter af skylle-skære-snitte-processen og kan afløse koordinatoren ved dennes fravær. Det betyder at du skal have et vist flair for systemer og ledelse, tale, skrive og forstå dansk, samt være indstillet på at arbejde med deadlines. Arbejdsdagen starter kl. 4:00 (om mandagen allerede kl. 3:00), så det er et must at dit humør ikke afhænger af dagslys, og at din fysiske form er i top. Du vil gennemgå et grundigt træningsforløb, så du lærer din rolle at kende til bunds. Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Du får en dagligdag hvor ikke to dage er ens, og hvor der aldrig er langt til en glad kommentar og en hjælpende hånd fra en af dine kollegaer. De udgør en broget flok fra forskellige faglige og kulturelle baggrunde -men med en fælles Maaltidet-ånd, der gør arbejdspladsen unik. Skriv en kortfattet ansøgning til driftchef, Charlotte Emanuelsen på charlotte@maaltidet.dk . Vi holder samtaler løbende. Kun ansøgninger på dansk bliver taget i betragtning. Hvis ikke du hører fra os, er stillingen besat til anden side. Læs mere om vores lille kærlighedsfabrik på vores hjemmeside www.maaltidet.dk

Til vores grønt-afdeling søges hurtigst muligt en person, der har lyst til at stå meget tidligt op (og få meget tidligt fri), deltage i alle facetter af skylle-skære-snitte-processen og kan afløse koordinatoren ved dennes fravær.

Det betyder at du skal have et vist flair for systemer og ledelse, tale, skrive og forstå dansk, samt være indstillet på at arbejde med deadlines.

Arbejdsdagen starter kl. 4:00 (om mandagen allerede kl. 3:00), så det er et must at dit humør ikke afhænger af dagslys, og at din fysiske form er i top.

Du vil gennemgå et grundigt træningsforløb, så du lærer din rolle at kende til bunds. Stillingen skal besættes hurtigst muligt.

Du får en dagligdag hvor ikke to dage er ens, og hvor der aldrig er langt til en glad kommentar og en hjælpende hånd fra en af dine kollegaer. De udgør en broget flok fra forskellige faglige og kulturelle baggrunde -men med en fælles Maaltidet-ånd, der gør arbejdspladsen unik.

Skriv en kortfattet ansøgning til driftchef, Charlotte Emanuelsen på charlotte@maaltidet.dk . Vi holder samtaler løbende. Kun ansøgninger på dansk bliver taget i betragtning. Hvis ikke du hører fra os, er stillingen besat til anden side.

Læs mere om vores lille kærlighedsfabrik på vores hjemmeside www.maaltidet.dk

MAALTIDET APS2018-12-11T00:00:002019-01-18T00:00:00
329914794Køkkenmedhjælper/kundebetjeningRobot Køkken medhjælper kundebetjening søgesDeltidVietnamesisk køkken ChAo Viet Kitchen tæt på strøget søger et par energiske kollegaer til dag vagter og aften vagter. Som person skal du være:smilende, serviceminded, udadvendt og fyldt med energi, du kan arbejde selvstændigt, fleksibelt og engageret. Vi søger 2 personale til deltidsstillinger med mulighed for 16 til 30 timer om ugen. Vagterne vil typisk ligge fra kl.11 til 17 og 17:00 til lukning. samt weekender (hvor der også er mulighed for at få heldags vagter). Arbejdsopgaver Klargøring af grønsager kunde service Øvrige ad hoc opgaver i køkkenet. opvask Vi forestiller os at du Har ordenssans Tager initiativ Kvalitets bevidst ansvarsfuld Er fleksibel og gerne hjælper dine kolleger med at nå i mål Er social og en team-player med en personlighed, som har en positiv indflydelse på dine omgivelser Vi tilbyder En god arbejdsplads med ung og sjovt kollegaer Fagligt dygtige kolleger som bidrager til en sjov hverdag. Ansøgning Hvis du har lyst til at være med et fedt, ungt og dynamisk team send en ansøgning med Foto til job@chao.dkHvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte Restauration Manager Tony Tran på telefon Kontakter. Vi glæder os til at høre fra dig. ChAo Viet Kitchen

Køkken medhjælper/kundebetjening søges
Deltid
Vietnamesisk køkken ChAo Viet Kitchen tæt på strøget søger et par energiske kollegaer til dag vagter og aften vagter.

Som person skal du være:
smilende, serviceminded, udadvendt og fyldt med energi, du kan arbejde selvstændigt, fleksibelt og engageret.

Vi søger 2 personale til deltidsstillinger med mulighed for 16 til 30 timer om ugen. Vagterne vil typisk ligge fra kl.11 til 17 og 17:00 til lukning. samt weekender (hvor der også er mulighed for at få heldags vagter).

Arbejdsopgaver

 • Klargøring af grønsager
 • kunde service
 • Øvrige ad hoc opgaver i køkkenet.
 • opvask

 

Vi forestiller os at du

 • Har ordenssans
 • Tager initiativ
 • Kvalitets bevidst
 • ansvarsfuld
 • Er fleksibel og gerne hjælper dine kolleger med at nå i mål
 • Er social og en team-player med en personlighed, som har en positiv indflydelse på dine omgivelser

Vi tilbyder

 • En god arbejdsplads med ung og sjovt kollegaer
 • Fagligt dygtige kolleger som bidrager til en sjov hverdag.

 

Ansøgning

Hvis du har lyst til at være med et fedt, ungt og dynamisk team send en ansøgning med Foto til job@chao.dk
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte Restauration Manager Tony Tran på telefon Kontakter.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

ChAo Viet Kitchen

Chao ApSKøbenhavn2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper til den integrerede daginstitution Nokken

Nokken

København
Vil du være med til at præge de pædagogiske måltider, som børnene skal nyde i Nokken? Så er du måske vores nye kollega. Om Nokken Vi er en daginstitution med 125 børn, der hver dag skal have sund, varieret og økologisk mad. Vores institution er kun ...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Weekend Nattemedarbejder

3402 - Burger King Rådhuspladsen

København
Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. V...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018

Ungmedarbejder Under 18 søges

Chao ApS

København
Kunne du tænke dig at være med i vores team i ChAo Viet Kitchen? Vi søger 2 ny Ung medarbejder som kan bidrage til vores i forvejen travl og høje kvalitet team. Du skal kunne arbejde både på hverdagene og i weekenderne.Arbejdstiden er fra ca. kl.11....
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:27. december 2018

Morgenfrisk (!) medarbejder til grønt-produktion

MAALTIDET APS

Til vores grønt-afdeling søges hurtigst muligt en person, der har lyst til at stå meget tidligt op (og få meget tidligt fri), deltage i alle facetter af skylle-skære-snitte-processen og kan afløse koordinatoren ved dennes fravær. Det betyder at du s...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:18. januar 2019

Køkkenmedhjælper/kundebetjening

Chao ApS

København
Køkken medhjælper kundebetjening søgesDeltidVietnamesisk køkken ChAo Viet Kitchen tæt på strøget søger et par energiske kollegaer til dag vagter og aften vagter. Som person skal du være:smilende, serviceminded, udadvendt og fyldt med energi, du kan ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019