Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

The Right People søger Business Development Manager

Elsker du B2B New Bizz og at ”hunte” og er du seriøs og troværdig og brænder for at skabe vækst, kan du blive The Right Peoples nye Business Development Manager. Vi tror på, at gode leads er vigtige for vækst og har derfor - siden 2011 - researchet "hvem-der-er-hvem" i større danske firmaer og offentlige organisationer vha. bl.a aviser, fagtidsskrifter, hjemmesider, jobannoncer. etc. Detaljerigdommen og kvaliteten af data om kontaktpersonerne er unik. 

Vi bruger data til at hjælpe vores kunder med at skabe vækst og har det unikke argument: at vi ved, hvem de skal bearbejde, hvis de vil have nye kunder. Det er – selvsagt – et emne der er interesse for en dialog om, og vores kontaktpunkter spænder fra ”huntere” og operationelle marketingfolk, over Marketingchefer/direktører og Salgschefer/Direktører til den Adm. Direktør. Vi tager ”vores egen medicin” og taler derfor - stort set – udelukkende med personer, der ved, at vi vil kontakte dem, har haft mulighed for at frabede sig det, og ved hvad emnet omhandler.

Udfra samme filosofi hjælper vi også nogle af vores kunder, med at komme i dialog med deres potentielle kunder. Det er længerevarende samarbejder hvor vi arbejder med flere mål; er tiden den rette for et møde bookes det. Ellers indsamles information, inviteres til events/seminarer etc. Se evt. mere på http://www.new-bizz.dk

Du vil således få en varieret arbejdsdag med forskelligartede salgsopgaver.

Salgsorganisationen er under opbygning, så der er brug for ”pioner-ånd”, "Gå-på-mod" og lærevillighed. Der bliver masser af handlefrihed, karrieremuligheder og mulighed for indflydelse!. 

Dig
Du har nogle års erfaring med New Bizz arbejde, men savner et unikt udgangspunkt for en dialog, at dine leads er researchede, og at det du kan hjælpe med er vitalt. Du evner at sætte dig ind i firmaers markedssituation – herunder hvilke personer, der træffer beslutning om deres potentielle kundes produkter/ydelser. Du kan begå dig på flere niveauer og fremstår seriøs, interessant, velforberedt, knivskarp og professionel. Du trives med faglige udfordringer, hvor du selv skal træffe beslutninger og du er nysgerrig efter at forstå dine kunders forretnings-modeller og kritiske succesfaktorer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her