Thy-Mors Energi søger en teamleder

Thy-Mors Energi Service A/S søger snarest en dygtig og struktureret teamleder til vores drifts- og anlægsafdeling i el-nettet.

Om jobbet
Som teamleder i drifts- og anlægsafdelingen kommer du til at spille en afgørende rolle og du har den daglige kontakt mellem driftsvagter, ledelse og montører vedr. koordinering af drifts- og anlægsopgaverne på elforsyningsnettet i Thy og på Mors.

Din rolle bliver central i gennemførelsen af anlægs- og driftsopgaver på selskabets 0,4kV, 10kV og 60kV forsynings- og distributionsnet.

Du refererer direkte til vores drifts- og anlægschef, og bliver en del af et ansvarligt team af fagfolk, som er fokuseret på at opretholde en stabil lokal elforsyning for vores andelshavere og kunder.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

  • Daglig planlægning af opgaverne for vores ca. 15 montører, heraf 8-10 montørvagter
  • Mandskabskoordinering i samarbejde med øvrige afdelinger
  • Koordinering af anlægs- og driftsopgaverne i el-nettet
  • Prioritering i forbindelse med fejlretning og planlagte afbrydelser
  • Projektkoordinering, herunder materialebestilling og kontakt til underentreprenører o.l.
  • Kontakt til myndigheder, samarbejdspartnere, underleverandører samt øvrige lednings-ejere i området
  • Sikre dokumentationen af det udførte arbejde

Personlige kvalifikationer
Du har en el-teknisk baggrund, evt. suppleret med en elinstallatøruddannelse eller lignende og gerne med kendskab til elforsyningen.

Derudover har du ledelseserfaring fra evt. lignende stilling og kan lide at tage ansvar. Du er som leder tillidsvækkende i din kontakt med såvel montører som ledelse.

Du er en stærk teamplayer, og fremstår som teamets naturlige leder der forstår at skabe engagement, glæde og motivation i teamet.

Du trives i en travl hverdag og bidrager gerne til teamet med et godt humør.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job, hvor du får brug for at trække på alle dine erfaringer samt gode muligheder for at udvikle dig. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og vi tilbyder gode personaleforhold.

Hos Thy-Mors Energi tilstræbes en fornuftig balance mellem familie- og arbejdsliv, og hvor vi bygger på værdierne: troværdighed, trivsel, kunde- og markedsorientering samt kvalitet.

Du bliver en del af et uformelt og velfungerende team, hvor åbenhed, frihed under ansvar og gensidig respekt er nøgleord i hverdagen.

Du vil blive tilknyttet vores Thisted afdeling.

Spørgsmål:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse på tlf. 96 70 22 00 til teknisk chef Kristian Tilsted eller mail kti@thymors.dk

Ansøgning:
Send din ansøgning til HR-chef Diana Andersen på mail dan@thymors.dk mrk. ”Teamleder” snarest muligt, da vi behandler indkomne ansøgninger løbende, og naturligvis fortroligt.  

Thy-Mors Energi er et lokalt el- og fiberselskab med ca. 44.000 andelshavere i Thy, på Mors og Thyholm. Selskabet sikrer stabil levering af el samt udrulning af fibernet til alle andelshavere, mens hele Danmark er arbejdsplads for selskabets entrepriseafdeling, som er specialiseret i bl.a. tilslutning af vindmøller onshore. Thy-Mors Energi beskæftiger ca. 110 medarbejdere fordelt på selskabets to kontorer i Nykøbing og Thisted


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Studieadministrativ medarbejder til UCN Studiekontor Hjørring

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Hjørring
UCN Studiekontor varetager studieadministrationen for uddannelserne på UCN, der udbydes på 4 campusadresser i Aalborg, 1 campusadresse i Hjørring og 1 campusadresse i Thisted. UCN studiekontor bygger dermed på campusbaserede studiekontorer og en ins...