Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tidsbegrænset it-support stilling til it-supporten på CBS

It-supporten på CBS søger en it-supporter til tidsbegrænset stilling
Vi søger en kollega, som i efteråret kan hjælpe CBS med at sikre en god omstilling til et semester med mere online undervisning. Stillingen er tidsbegrænset til perioden september – december 2020.

Du skal være en problemknuser med et roligt overblik og et bredt smil. Du har gode kommunikative egenskaber, som hjælper både dig og brugeren til gensidig forståelse af problemer. For at kunne gøre dette bedst muligt, er det en prioritet for dig, at lære hvordan CBS fungerer som organisation. Denne grundforståelse giver os muligheden for at yde proaktiv support, som for os betyder, at vi følger problemet helt til dørs. Med andre ord giver vi ikke vores brugere lappeløsninger, men holdbare og effektive løsninger, der forhindrer at problemet genopstår igen og igen. Derfor er det også vigtigt for os, at du er med på at dele viden på tværs med alle kollegaer i it-afdelingen, og aktivt være med til at skrive dokumentation ind i vores ”knowledge-database”.
Så hvis du er interesseret i udvikle din evne til problemløsning og vidensformidling, er det dig vi leder efter!

Ansvarsområderne i jobbet er:

 • Udarbejde dokumentation, guides og vidensdeling
 • Almindelige tekniske opgaver indenfor AV i vores undervisningslokaler og mødelokaler
 • Deltage aktivt i sikring af god service overfor vores brugere
 • Troubleshooting af sager blandt andet indenfor AD, O365, Citrix, VDI, Microsoft Office, Windows, Print, Filshare, DNS, telefoni og netværk
 • Installation og re-installation af klienter til medarbejdere på CBS
 • Formidling og støtte til online undervisning

Og mere specifikt om dig kan du svare ja til følgende:
 • Du har en uddannelse eller erfaring som IT-supporter, datamatiker eller tilsvarende
 • Du har erfaring med ITIL
 • Du har let ved at sætte dig ind i nyt udstyr og nye systemer
 • Du taler engelsk og dansk
 • Du har gerne kendskab til at arbejde på et universitet eller højere læreanstalt
 • Du er mødestabil
 • Du tager ansvar for den gode oplevelse
 • Du er imødekommende og service-minded
 • Du er samarbejdsvillig og fleksibel
 • Du vil gerne ud på campus og møde kollegaer og brugere
 • Du arbejder struktureret og har ordenssans

Hvem er vi?
I vores team i it-supporten elsker vi at løse problemer og ser udfordringer som en del af vores hverdag. Vi er en stor flok på 12 faste medarbejdere og ca. 40 studentermedhjælpere. Vi er mange, og det er vigtigt for os at brugerne ser os som én samlet support, uanset om de taler med Allan, Julie eller Ali. Du kommer til at sidde i et åbent kontorlandskab, da det for os er vigtigt med god sparring og muligheden for hurtigt at kunne tale med hinanden. På denne måde får vi belyst forskellige sider af sagen før vi når til en løsning. Det giver os en god alsidig hverdag.

Hvad vil vi?
Vi vil også gerne være mere end et nummer og en serviceportal. For at komme tæt på brugerne sidder vi derfor fordelt på hele CBS campus på Frederiksberg. Her kan studerende, medarbejdere og gæster til CBS møde os personligt og få løst deres problemer. Det er her vi bliver stillet spørgsmål på alt mellem himmel og jord. Ved skrankerne skal vi nemlig ikke kun kende til IT-problemer, men behandler alle brugerhenvendelser, uanset om de skal finde et bestemt lokale eller har brug for at komme på det trådløse netværk. Vi bemander skrankerne via en vagtplan, hvor du primært vil have base på én lokalitet, men vil opleve at blive rokeret efter behov.

Foruden It-Supporten består IT-afdelingen af enhederne Systemintegration, Drift, Arkitektur og Projekt med i alt 60 fastansatte medarbejdere og 40 studentermedhjælpere. Vi vægter samarbejdet på tværs meget højt og ser det som vores fornemste opgave sammen at levere de rette IT-services til CBS.

IT-afdelingen har meget fokus på at konsolidere, standardisere og effektivisere it-services, arbejdsmetoder og processer, og ITIL er en vigtig del af dette.

Vi tilbyder:
 • En hverdag, hvor du skal tænke kreativt og løsningsorienteret
 • Et alsidigt miljø, der udfordrer din evne til at tænke ’på tværs’
 • En uformel omgangsform
 • Barns første og anden sygedag

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at skrive til IT-Support chef Victoria Vorting, vv.it@cbs.dk eller telefon 3815 3757.

Ansøgningsfrist er 5. juli 2020

Samtaler forventes afholdt kort tid efter ansøgningsfrist.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg.
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.
Stillingen er til besættelse 1. september 2020 tidsbegrænset frem til 31.12.2020.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. Universitetet ligger centralt på Frederiksberg med gode forbindelser til offentlig transport. CBS har ca. 730 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 600 administrative årsværk. Ca. 22.000 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.