Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tidsbegrænset pædagogmedhjælper til begynderklasse og SFO søges

Vil du også være med til at gøre en forskel? 
Herstedøster Skole søger 1 pædagogmedhjælper til vores skolestarterklasse for elever der profiterer af en ASF pædagogisk tilgang. 

Vi søger dig, der har lyst til i samarbejde med klasseteamet, at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling, både socialt og fagligt, og støtte teamet op i de daglige opgaver og gøremål.

For stillingen gælder, at det er en tidsbegrænset ansættelse for kalenderåret 2021. Du vil udover timer i skoledelen, have en fast vagt i morgenåbningen fra klokken 7.30, ligesom du indgår i eftermiddagens bemanding med timer i SFO’ens åbningstid. 

Vi ser meget gerne at du har erfaring indenfor området og at du forstår at være struktureret og konkret, samt være rolig og anerkendende i din tilgang, med udgangspunkt i low arousal.
Vi er en stor skole i fortsat positiv udvikling, der har nogle fine faciliteter i form af egen sportshal, tumlesal, løbebane og boldbane, rummelige fællesarealer, nyindrettede klasselokaler og veludstyrede faglokaler samt masser af indendørs og udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder.

Du vil blive en del af nogle søde og hjælpsomme kolleger, hvor samarbejdet er præget af høj social kapital, mulighed for din egen kontorplads med computer, kaffe/te- og frugtordning og meget mere.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1.000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i smukke grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!
I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Yderligere oplysninger
Du kan få meget mere at vide på skolens hjemmeside, og hvis har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Herstedøster Skoles kontor på 43 68 73 00, og spørge efter afdelingsleder for specialklasserne Mads Brøns Pedersen eller skoleleder Birgitte Pilgård.

Ansøgning
Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest fredag den 22. januar 2021.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere vil høre noget senest fredag den 29. Januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.