TIETGEN SØGER TO KONTORELEVER TIL VORES ELEVADMINISTRATION PR. 1. SEPTEMBER 2018

Kan du planlægge og arbejde struktureret? Brænder du samtidig for at arbejde i et energisk miljø med kontakt til mange mennesker?

- Så start din karriere hos en af Danmarks største uddannelsesorganisationer.

Om os

Tietgen er en uddannelsesorganisation i Odense, som udbyder uddannelse på flere forskellige niveauer. Vi har hhx på Tietgen Handelsgymnasium, EUD og EUX Business på Tietgen Business samt efteruddannelser og kurser på Tietgen KompetenceCenter. Du kan læse mere om os på www.tietgen.dk.

Om stillingen

Som elev hos os får du en 2-årig uddannelse, hvor vi sørger for, at du kommer godt omkring de forskellige funktioner inden for uddannelsesadministration. Du vil samtidig få indblik i, hvordan en stor uddannelsesorganisation arbejder, og du vil få mulighed for at udfordre dig selv både fagligt og personligt. Arbejdsopgaverne er alsidige og du vil have kontakt med medarbejdere fra hele organisationen.

En uddannelse med potentiale

Som udgangspunkt starter du i vores elevadministration, hvor du kommer til at arbejde med en bred palette af administrative opgaver som fx planlægning, oprettelse af elever og hold samt opfølgning og afslutning, når eleverne skal have deres beviser.

Uddannelsen veksler mellem arbejde i elevadministration og skoleophold på vores Tietgen Business-afdeling. I hele din elevtid får du tilknyttet en kontaktperson, som du kan søge råd og vejledning hos. Kontaktpersonen sætter dig ind i dine arbejdsopgaver, sparrer med dig og giver dig udfordringer.

Vi tilbyder dig et job i en organisation med fuld fart på og med plads til smil og grin. Som kontorelev vil du få mange spændende opgaver og komme til at samarbejde med forskellige kolleger – både undervisere, vejledere, konsulenter og elever.

Om dig

Vi forventer, at…

  •    du har bestået en EUX, EUS, HGV, HG2, HGS eller en hhx suppleret med et 5-ugers forløb
  •    du har gode it-kvalifikationer og kendskab til Office-pakken
  •    du har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til de opgaver, der skal løses
  •    du arbejder engageret og struktureret
  •    du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk
  •    du er selvstændig, fleksibel og interesseret i at udvikle dine kompetencer
  •    du er serviceminded og har et godt humør 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Tietgen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores løn- og personalechef Kirsten Rytter Rosendahl på telefon 65 45 22 64.

Du skal ansøge via ansøgningsformularen på vores hjemmeside www.tietgen.dk/job/. Her kan du vedhæfte din ansøgning, dit CV samt evt. andre relevante bilag (max. 2 filer i alt).

Ansøgningsfrist

Mandag d. 19. februar 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 9.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Økonomielev

Syddansk Universitet

Vil du uddanne dig inden for økonomisk administration og samtidig have to spændende og lærerige år på en stor arbejdsplads, der skaber værdi for og med samfundet, så læs videre her!SDU i Odense søger en ambitiøs økonomielev med start den 15. august ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Kontorelever til SDU Odense

Syddansk Universitet

Vil du uddanne dig inden for kontorfaget Offentlig administration og samtidig have to spændende og lærerige år på en international arbejdsplads, så læs videre her! Vi søger nemlig 3 ambitiøse kontorelever med start 15. august 2018. Du kan forvente: ...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Odense

Retten i Odense

Bliv kontorelev ved Retten i Odense Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og administration, så er du lige den vi søger! Retten i Odense søger 2 dygtige kontorelever inden for offentlig administ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelever ved Fyns Politi

Fyns Politi

Odense, Fyns politiFyns Politi søger pr. 1. september 2018 tre kontorelever med offentlig administration som speciale.Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med garanti for faglig såvel som personlig ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Kontorelever til Assens Kommune

Assens Kommune - Organisation og Personale

Drømmer du om at uddanne dig og få løn samtidig? Vil du have en bred administrativ uddannelse, som du selv har indflydelse på at designe, og som åbner mange karriereveje efterfølgende? Så har du chancen nu! Assens Kommune søger pr. 1. september 2018...