Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TIG-Svejser

Johnson Controls Denmark søger flere nye kollegaer med høje faglige kvalifikationer inden for TIG-svejsning til vores produktion i Sabroe Factory, Aarhus.
 
Som medarbejder ved Johnson Controls bliver du en del af et dynamisk og engageret team med et højt fagligt niveau præget af en uformel tone og et miljø, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejder og dennes fortsatte udvikling.

Vores produktion er bygget op omkring selvstændige grupper, hvor man som medarbejder har mulighed for at komme med input til fremtidige forbedringstiltag samt afdelingens udvikling.
 
Hvad du vil lave

• Opbygning og svejsning af trykbærende rørføringer og underdele
• Medvirkning til planlægning i området
• Overholdelse af vores høje krav til sikkerhed, kvalitet og certificeringskrav (PED)
• Samarbejde med erfarne og dygtige kollegaer i teams.

Hvem vi leder efter

Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring inden for TIG-svejsning i sort stål og gerne uddannet smed/klejnsmed/svejser. Du må også meget gerne have erfaring med MAG (Rørtråd – massiv tråd), samt rustfrit arbejde.
 
Som person er du ansvarsbevidst og effektiv. Du er bevidst om, at resultater skabes gennem samarbejde og dialog, ligesom du kommer med en positiv, udadvendt og serviceminded indstilling til job og kollegaer. Du kan finde ud af at møde til tiden og du vil gerne udfordre dig selv. Du arbejder sikkert og selvstændigt med opgaven og kan leve op til kravene i en certificeret virksomhed. Hertil er du teamorienteret, fleksibel og indstillet på at give et ekstra nap med i perioder med travlhed.
 
For at trives og lykkedes i rollen, er det desuden vigtigt at du:

• Kan overholde WPS´er (Welding procedure specifikation)
• Kan overholde visuel standard EN5817
• Kan bidrage til en god ånd på holdet
• Er fleksibel - både når ordre-situationen går op og ned
• Kan bidrage til at fastholde et højt 5S niveau
• Har god tegningsforståelse. 

Ansøgning

Vi vil gerne have din ansøgning så hurtigt som muligt. Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte John Christensen, Production Supervisor, Sabroe Factory på tlf.: 29 22 74 09 eller på e-mail: John.Christensen@jci.com.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her