Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til at supplere vores team af dygtige medarbejdere søger vi en ny kollega med åbenlyse talenter for gæsteservice.

 

Om dig.

Du brænder for kundeservice og går måske med en lille bager i maven eller med kreative ideer i det salte køkken. Du kan arbejde mellem 25 og 37 timer i ugen, primært i hverdage i tidsrummet 7-18 samt hver anden eller tredje lørdag. Høj gæsteservice skal falde dig naturligt, og du motiveres ved at levere den perfekte oplevelse for alle vores gæster. Samtidig skal du være en god kollega der finder det naturligt at være motiverende og støttende.

Om Stinas

Kaffebar med salg af hjemmebagt bagværk i hjertet af Middelfarts gågade. Vi sætter en ære i at levere gode smagsoplevelser til vores gæster i hyggelige rammer.  Vi bruger i videst mulig omfang lokale leverandører og ønsker dermed at understøtte den lokale udvikling. Butikkens ejer, er en stor del af den daglige drift, og ligger også navn til butikken.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med fokus på trivsel og gode oplevelser sammen med vores gæster og dine kollegaer. Mulighed for at tage ansvar og bidrage med gode ideer og input til at udvikle butikken.

Opstart.

Vi venter gerne på den rigtige, men prioriterer en ansættelses start omkring 1.maj eller tidligere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her