Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til danbolig Allerød søger vi en sagsbehandler

Vi søger en dygtig sagsbehandler med erfaring fra lignende job.

Din profil

 • Du må meget gerne være uddannet eller under uddannelse til ejendomsmægler
 • Vandt til at arbejde med tinglysning/skødeskrivning og kender hele det administrative flow i en ejendomshandel
 • Arbejder selvstændigt og effektivt.
 • Har et godt overblik og er god til at administrere din tid
 • Imødekommende og kundeminded
 • Kommunikerer sikkert i både skrift og tale
 • God til at henvise til butikkens samarbejdspartnere

Vi tilbyder

 • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god energi
 • Et stærkt bagland, som understøtter dig i hverdagen mht. din faglige udvikling via uddannelse og sparring
 • Fast løn samt provision

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Claus Rasmussen på tlf.: 5352 6009.

Send hurtigst muligt din ansøgning og CV, der behandles med 100 diskretion og fortrolighed, til claus@jobboozt.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050980Phoenix-58a43e9d12019-06-30T00:00:00Til danbolig Allerød søger vi en sagsbehandler

Vi søger en dygtig sagsbehandler med erfaring fra lignende job.

Din profil

 • Du må meget gerne være uddannet eller under uddannelse til ejendomsmægler
 • Vandt til at arbejde med tinglysning/skødeskrivning og kender hele det administrative flow i en ejendomshandel
 • Arbejder selvstændigt og effektivt.
 • Har et godt overblik og er god til at administrere din tid
 • Imødekommende og kundeminded
 • Kommunikerer sikkert i både skrift og tale
 • God til at henvise til butikkens samarbejdspartnere

Vi tilbyder

 • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god energi
 • Et stærkt bagland, som understøtter dig i hverdagen mht. din faglige udvikling via uddannelse og sparring
 • Fast løn samt provision

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Claus Rasmussen på tlf.: 5352 6009.

Send hurtigst muligt din ansøgning og CV, der behandles med 100 diskretion og fortrolighed, til claus@jobboozt.dk

2019-08-01T23:50:05.433 Vi søger en dygtig sagsbehandler med erfaring fra lignende job. Din profil Du må meget gerne være uddannet eller under uddannelse til ejendomsmægler Vandt til at arbejde med tinglysning skødeskrivning og kender hele det administrative flow i en ejendomshandel Arbejder selvstændigt og effektivt. Har et godt overblik og er god til at administrere din tid Imødekommende og kundeminded Kommunikerer sikkert i både skrift og tale God til at henvise til butikkens samarbejdspartnere Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god energi Et stærkt bagland, som understøtter dig i hverdagen mht. din faglige udvikling via uddannelse og sparring Fast løn samt provision Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Claus Rasmussen på tlf.: 5352 6009. Send hurtigst muligt din ansøgning og CV, der behandles med 100 diskretion og fortrolighed, til claus@jobboozt.dk11jobnet58a43e9d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-01T00:00:000000http://jobboozt.dk/jobportal/?hr=show-job/456590EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRoskilde3554335Jobboozt11Allerød Stationsvej 2E3450AllerødDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent785438JobNet5011173501117310028-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58a43e9dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=58a43e9dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58a43e9d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58a43e9d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/3.jpgTil danbolig Allerød søger vi en sagsbehandler12008221Dansk3Læse/ tale341301Ejendomsmægler2Salg362154196noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330108972Til travl mæglerbutik i Køge søger vi en ejendomsmægler med partnerpotentialeProfile Pga. af travlhed og vækst søger vi en ny dygtig ejendomsmægler, der kan varetage salg og kommissionering.Din profil:Uddannet ejendomsmægler med flere års erfaring i branchen Er proaktiv, loyal og brænder for at skabe gode resultaterKan dokumentere gode resultater fra tidligere jobHar lokalkendskab. Dette er dog ikke et ultimativt kravArbejder struktureret, målrettet og kan klare periodisk spidsbelastningSelvstændig og faglig kompetent ejendomsmægler Vi tilbyder:En yderst travl hverdagPersonlige og faglige udfordringerTiltrædelse snarest muligtMulighed for garanti i opstartsperiodenEt godt arbejdsmiljø, hvor der er en høj grad af engagement og god energiGode indtjeningsmuligheder og ansættelsesvilkårFor den rigtige er der mulighed for partnerskab Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Claus Rasmussen på tlf.: 5352 6009Send hurtigst muligt din ansøgning og CV, der behandles fortroligt via knappen Send ansøgning Claus Rasmussen, Direktør JobbooztPga. af travlhed og vækst søger vi en ny dygtig ejendomsmægler, der kan varetage salg og kommissionering.

Din profil:
 • Uddannet ejendomsmægler med flere års erfaring i branchen 
 • Er proaktiv, loyal og brænder for at skabe gode resultater
 • Kan dokumentere gode resultater fra tidligere job
 • Har lokalkendskab. Dette er dog ikke et ultimativt krav
 • Arbejder struktureret, målrettet og kan klare periodisk spidsbelastning
 • Selvstændig og faglig kompetent ejendomsmægler
Vi tilbyder:
 • En yderst travl hverdag
 • Personlige og faglige udfordringer
 • Tiltrædelse snarest muligt
 • Mulighed for garanti i opstartsperioden
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er en høj grad af engagement og god energi
 • Gode indtjeningsmuligheder og ansættelsesvilkår
 • For den rigtige er der mulighed for partnerskab
Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Claus Rasmussen på tlf.: 5352 6009

Send hurtigst muligt din ansøgning og CV, der behandles fortroligt via knappen ''Send ansøgning''

Claus Rasmussen, Direktør Jobboozt
 
ORS/Small/98fca896_logo.pngJobbooztKøge2019-10-18T14:00:17.2032019-12-01T00:00:00
330111118Nyåbnet forretning home Næstved City søger: Energisk, smilende og serviceminded sagsbehandler/salgskoordinatorRobot Til en nyåbnet home forretning i Næstved søger vi lige nu en kommende kollega, som er uddannet ejendomsmægler, til at indtage rollen som sagsbehandler salgskoordinator. Det er en fordel med erfaring i branchen. Du bliver en del af en nyåbnet forretning, som du skal være med til at bygge op fra bunden. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på en forretning, og komme med dine inputs til hvordan en forretning skal drives i tæt samarbejde med franchisetager. Vi håber, at du har højt humør, er imødekommende, hjælpsom, god til at tage initiativ samt har en stor sans for detaljen, samt en stor selvdisciplin. Ligeledes forventer vi at du er selvkørende, er dygtig til at lære fra dig og udviser stort ansvar. Hvis du er uddannet ejendomsmægler, og samtidig har tryghedsmærke, er Køberrådgivning også en arbejdsopgave der evt. kan indgå i din jobbeskrivelse. I home arbejder vi i moderne og nytænkende systemer med fokus på at lette hverdagens arbejdsopgaver. Vi har stor fokus på efteruddannelse både internt i kæden og via Dansk Ejendomsmæglerforening. Vores hovedkontor er stort med ekspertisehjælp i alle af faget afkroge. home giver endvidere adgang til god pensionsordning og sundhedssikring via Danica Pension. Din ansøgning vil blive behandlet med fuld diskretion. Tiltrædelse: snarest og efter nærmere aftale. Indeholder du ovenstående egenskaber og ønsker du at være en del af successkabelse, så send din ansøgning og cv via nedenstående link.

Til en nyåbnet home forretning i Næstved søger vi lige nu en kommende kollega, som er uddannet ejendomsmægler, til at indtage rollen som sagsbehandler/salgskoordinator. Det er en fordel med erfaring i branchen.

Du bliver en del af en nyåbnet forretning, som du skal være med til at bygge op fra bunden. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på en forretning, og komme med dine inputs til hvordan en forretning skal drives – i tæt samarbejde med franchisetager.

Vi håber, at du har højt humør, er imødekommende, hjælpsom, god til at tage initiativ samt har en stor sans for detaljen, samt en stor selvdisciplin. Ligeledes forventer vi at du er selvkørende, er dygtig til at lære fra dig og udviser stort ansvar. Hvis du er uddannet ejendomsmægler, og samtidig har tryghedsmærke, er Køberrådgivning også en arbejdsopgave der evt. kan indgå i din jobbeskrivelse.

I home arbejder vi i moderne og nytænkende systemer med fokus på at lette hverdagens arbejdsopgaver. Vi har stor fokus på efteruddannelse både internt i kæden og via Dansk Ejendomsmæglerforening. Vores hovedkontor er stort med ekspertisehjælp i alle af faget afkroge. home giver endvidere adgang til god pensionsordning og sundhedssikring via Danica Pension.

Din ansøgning vil blive behandlet med fuld diskretion.

Tiltrædelse: snarest og efter nærmere aftale.

Indeholder du ovenstående egenskaber og ønsker du at være en del af successkabelse, så send din ansøgning og cv via nedenstående link.

home a/sNæstved2019-10-23T00:00:002019-11-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Til travl mæglerbutik i Køge søger vi en ejendomsmægler med partnerpotentiale

Jobboozt

Køge
Pga. af travlhed og vækst søger vi en ny dygtig ejendomsmægler, der kan varetage salg og kommissionering.Din profil:Uddannet ejendomsmægler med flere års erfaring i branchen Er proaktiv, loyal og brænder for at skabe gode resultaterKan dokumentere g...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:1. december 2019

Nyåbnet forretning home Næstved City søger: Energisk, smilende og serviceminded sagsbehandler/salgskoordinator

home a/s

Næstved
Til en nyåbnet home forretning i Næstved søger vi lige nu en kommende kollega, som er uddannet ejendomsmægler, til at indtage rollen som sagsbehandler salgskoordinator. Det er en fordel med erfaring i branchen. Du bliver en del af en nyåbnet forretn...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019