Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til dig der vil videre: Hvad med intensivsygeplejerske?

Har du en eventyrlysten DNA, og vil du trives i situationer, hvor kritisk syge patienter har akut behov for din hjælp?

Er svaret ja, så søger vi lige nu sygeplejersker til specialuddannelsen i intensiv sygepleje på Bispebjerg Hospital.

Som færdiguddannet intensivsygeplejerske er der brug for dig både i Danmark og ude i verden.

Du får brug for din grundlæggende viden om sygepleje, og du bliver ekspert i højteknologisk sygepleje. Du vil opleve, at den basale sygepleje og det højteknologiske udstyr går perfekt i spænd.

Som intensivsygeplejerske er der tid til at dykke ned i den enkelte patients situation. Jeg tager imod patienten, når han er kritisk syg og er med til at identificere problemstillingerne. Jeg er også med, når patientens situation enten forværres eller bedres. Her indgår jeg i tæt samarbejde med lægen og er oftest højre hånd i akutte situationer”. Sara, under uddannelse til intensivsygeplejerske.

Intensivpatienter er forskellige, men én ting har de til fælles: De er i en livstruende situation. Det stiller krav til det tværfaglige samarbejde, til evnen at tænke innovativt, hurtigt, fokuseret og da to dage sjældent er ens, skal du være omstillingsparat. Til gengæld er du en del af et helt unik team.

”I hver vagt indgår en ”fælles fem”, hvor man præsenterer sin patient for sine nærmeste kolleger. Det giver gode muligheder for sparring. Man bliver i starten placeret på en stue med en erfaren kollega, på den måde står man ikke alene i en akut situation”. Sara, under uddannelse til intensivsygeplejerske.Hvem er vi?

På intensivafsnittet på Bispebjerg er vi en stor og velfungerende tværfaglig personalegruppe på 110 medarbejdere, der på skift passer op i til 12 intensivpatienter.

Vores afsnit har en meget lav personaleomsætning, men i de hele taget har hospitalet i Nordvest det med at få et godt tag i medarbejderne. Vi er måske også lidt provinsielle, fx er hospitalet kendt for, at alle hilser på alle. Vi er dog også en del af byens puls, og så bygger vi frem mod 2025 Nyt Hospital Bispebjerg.

"Jeg startede i afsnittet under den 1. bølge med Covid-19. Arbejdet gik let selvom vi stod overfor en ukendt og farlig virus. Samarbejdet mellem alle faggrupper var præget af hjælpsomhed og teamwork. Vi løftede i flok. Det hold ville jeg gerne være en del af, derfor søgte jeg uddannelsesstillingen”. Pia, under uddannelse til intensivsygeplejerske.

Vi gør meget ud af at tage os godt af hinanden og ikke mindst af nye kolleger. Som kursist får du to mentorer, der støtter og udfordrer dig, så du udvikler dig fagligt.

”Her prioriterer man uddannelsesaktiviteterne højt og gennemfører mentordage og undervisningsaktiviteter - også når der er travlt og det ellers kunne være fristende kun at prioritere den normale drift”, Tommy, der næsten er færdig med uddannelsen og skiftede til Bispebjerg undervejs i forløbet.Er du stadig interesseret?

Så kan vi tilbyde dig et toårigt uddannelsesforløb med god afveksling mellem teori og læring i egen afdeling, teorimoduler sammen med regionens øvrige intensivkursiser plus tre praktikophold.

Du bliver ansat under overenskomstmæssige forhold med fuldt løn, ret til ferie under hele uddannelsen, også når du er teoriundervisning eller i praktik.

Brenda Vestergaard, der er vores uddannelsesansvarlige, holder opfølgningssamtaler og caféaftener for kursisterne, så du bliver en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab. Du møder også dygtige undervisere og kursister fra andre hospitaler, så du kan udvide dit netværk.

”Jeg har været sygeplejerske en del år og havnede ad omveje på en intensivafdeling. Jeg nyder, at jeg har opbygget et lag teori ovenpå på den faglighed, jeg havde med mig. En teori jeg hver dag skal omsætte til praktiske handlinger indenfor nogle rammer, som giver mig mulighed for at yde den sygepleje, jeg synes patienterne har krav på”. Tommy, der næsten er færdig med uddannelsen.Om dig:

  • Du har en professionsbachelor i sygepleje og har minimum 2 års relevant erfaring
  • Du er motiveret for at indgå i et uddannelsesforløb.
  • Du vil trives i et speciale, der forener højteknologi og basal sygepleje.
  • Du trives i den tætte relation til pårørende, der oftest er i en krisesituation.
Om afsnittet:

  • Vi har sat læring og kollegial sparring i system
  • Vi har et godt og tæt lægefagligt samarbejde
  • Vi har en høj personaletrivsel med stærk faglig stolthed, hvor 85 pct. af sygeplejerskerne er intensiv specialuddannet
  • Vi har funktion som MAT- kald og Udgående Intensiv Sygeplejerske.
Vi understøtter forskningsprojekter som en naturlig del af hverdagen.

Intensivafsnittet er en del af anæstesiologisk afdeling, som også består af anæstesi, perioperativt afsnit, intermediært afsnit, sterilfunktion, lægebil og Giftlinjen. Afdelingen er meget velfungerende med et værdigrundlag præget af retfærdighed, forudsigelighed og helhed.

Hvis vi har gjort dig nysgerrig på uddannelsen, og du har lyst til at se afsnittet eller høre mere om stillingen, vil vi gerne mødes: Uddannelsesansvarlig Brenda Vestergaard, mobil 2025 6850 eller Afdelingssygeplejerske Grethe Bendixen, mobil 2138 1172.


Vil du læse mere om uddannelsen, kan du læse på UddannelsesGuiden: https://www.ug.dk/uddannelser/andreerhvervsrettedeuddannelser/andreuddannelserforvoksne/videreuddannelser/intensivsygeplejerske

Region Hovedstaden: https://www.regionh.dk/uddannelse/grund-og-videreuddannelser/Uddannelser/Sider/Specialuddannelse-i-intensiv-sygepleje.aspx


Tiltrædelse: 1. marts 2021 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: Fredag den 22. januar 2021

Ansættelsessamtaler afholdes efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.