Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til en nyetableret stilling søger Stubbs Gastronomi en energisk og engageret kok, der leverer på et højt niveau - HVER GANG.

Om virksomheden:

Stubbs Gastronomi er passioneret omkring kvalitet og økologi og har i mere end 10 år leveret gastronomiske oplevelser af høj klasse til såvel private arrangementer som til virksomheder primært beliggende i Østjylland.

Om stillingen:

I stillingen vil du stå for alt omkring de bookede arrangementer, som for eksempel events, fester, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, firmafester, frokost, mødeforplejninger mv.

 

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

Udvikle menuerne i tæt samarbejde med køkkenchefen og herudover stå for indkøb og fremstilling af gastronomiske oplevelser – hvor vi brænder for at lave tingene fra bunden. Vi sylter, bager, steger, plukker, smager og udvikler selv i skøn forening.

 

Faglige kvalifikationer:

Du er en dygtig kok der har flere års erfaring fra en virksomhed med et højt gastronomisk niveau, hvor du har ansvar.

                            

Personlige egenskaber:

  • En kok der tænker kreativt og har sans for nytænkning
  • God til at tale med kunder og trives godt med ikke kun at skulle fremstille maden men indimellem også skulle præsentere det for kunderne
  • Har et godt humør, er stabil og trives med at det til tider er travlt
  • En holdspiller - der også trives med at arbejde selvstændigt

.

Du tilbydes:

En stilling i en gastronomisk virksomhed der tilbyder gode mulighed for personlig udvikling hvor du som kok vi få en central og betroet rolle.

 

Arbejdstider: Der er super gode arbejdstider da timerne primært vil være i hverdagen imellem 8 og 16. Herudover vil der også være weekend arbejde hver anden til tredje weekend.

 

Arbejdspladsens beliggenhed: Risskov

 

Ansøgningsfrist: Kandidater indkaldes løbende til interview, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her