Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til Grundfos A/S i Bjerringbro søges dygtig driftstekniker til fast aftenhold på UP-fabrikken

Har du erfaring som tekniker fra industrien, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi jobbet til dig.


Til vores automatiske produktionsanlæg til fremstilling af rotorhylstre og lejeplader søger vi en dygtig driftstekniker med erfaring i service, vedligehold og mindre reparationer af automatisk produktionsudstyr.
I jobbet vil du primært arbejde med fejlfinding på maskiner. Derfor ser vi gerne, at du har erfaring med mekaniske-pneumatiske og gerne el-tekniske problemstillinger på automatiserede produktionsanlæg.

Anvendelse af diagrammer falder dig naturligt. Derudover har du et naturligt gen for fejlfinding, som er vigtigt for at kunne lykkes i denne stilling.

Du vil komme til at arbejde på aftenholdet, som består af 4 teknikere og 12 operatører. Det er vigtigt, at teamet fungerer optimalt, så gode sociale- og samarbejdsegenskaber forventes af dig.
Om dig

Du har en baggrund indenfor metal, fx som mekaniker, industriteknikker, automatikmekaniker, industrielektriker eller lignende, og du har desuden erfaring inden for området.
Det vigtigste er dog, at du kan holde maskinparken kørende, og du vil naturligvis blive lært op i varetagelse af de relevante processer og maskiner.
Derudover forventer vi følgende af dig:
• Du har erfaring med mekanisk og el-teknisk fejlfinding på produktionsudstyr
• Du kan lide at arbejde selvstændigt
• Du behersker dansk i skrift og tale
• Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med PLC og IT

Som person er du serviceminded og fleksibel med fokus på stærke samarbejdsevner på tværs af organisationen. Du er bevidst om din rolle i virksomheden, og du kender vigtigheden af det arbejde, som du udfører.
Derudover har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer, som du møder i dit arbejde.
Du er en person, som brænder for faglige udfordringer og samtidig søger at lære nye områder grundigt at kende, så du med dine faglige kompetencer kan gøre en forskel.

Virksomheden tilbyder

En spændende stilling med en bred kontaktflade og spændende arbejdsopgaver i en dynamisk virksomhed med en fri og uformel omgangstone. Der vil være gode udviklingsmuligheder.

Løn efter kvalifikationer samt bonus og pensionsordning.

Yderligere information

Der er tale om en stilling på fast aftenhold (arbejdstid 15:00 - 22:55 og fredag 14:30-21:30).

Der må forventes oplæring på daghold i 2-4 måneder.

Ansøgning og kontakt

JKS Career er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, skal du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag pr. mail til: 151jku007@jks.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen hos JKS Career på tlf.: 3085 1285. Første samtale vil blive afholdt hos JKS.

Om Grundfos

Med en årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter. Grundfos er i dag verdens største producent af cirkulationspumper og dækker omkring 50 % af verdensmarkedet.

Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret, og du vil opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op.
Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, der er med til at styrke arbejdsglæde og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.


Interesseret i at vide mere: www.grundfos.com
Vil du udforske Grundfos universet nærmere, så kig forbi os på YouTube: www.youtube.com/user/grundfos#p/pArbejdssted: Bjerringbro


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her