Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til kantinen på Herning HF & VUC søges en ufaglært køkkenmedhjælper

Opgaverne er i samarbejde med de øvrige køkkenmedarbejdere:

  • Hjælp til tilberedning af både kolde og varme retter
  • Tilberedning af salat og grøntsager til salatbar
  • Opvask, oprydning og lettere rengøring
  • Kasseekspedition
  • Servering ved arrangementer

Af vores nye medarbejder forventer vi at du:

  • deltager i alle opgaver i tilknytning til køkkenet
  • udviser ansvarsfølelse og engagement i arbejdets udførelse
  • er mødestabil
  • er bevidst om sund kostpolitik
  • er god til at bevare overblikket, kan arbejde under pres og har en god fysik
  • er servicemindet og imødekommende
  • kan lide samværet med unge mennesker
  • kan yde den bedste service og skabe et godt miljø for elever, gæster og personale

Stillingen er på 25 timer om ugen, men der mødes ind 27,5 timer pr. uge og så har man fri i alle skoleferier. Den daglige arbejdstid er som udgangspunkt kl. 8.30 – 14.00.

Aften- og weekendarbejde kan i mindre omfang forekomme.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Tiltrædelse: 1. august 2019.

Der er tale om en fast stilling, men du er også velkommen til at søge hvis du har et sabbatår efter din studentereksamen eller lignende. Du skal dog være villig til at arbejde min. et skoleår. Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte kantineleder Tina Damsgaard Jensen, tlf. 2728 2256.

Du skal uploade din ansøgning sikkert vha. formularen: herninghfogvuc.dk/sikker eller på vores hjemmeside www.herninghfogvuc.dk under kontakt. I emnefeltet skal du vælge ”Jobansøgninger”.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 21. maj 2019 kl. 12.

Medmindre du giver os besked om andet, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med henblik på at genoptage ansættelsesprocessen, hvis vi får behov for det inden for dette tidsrum.

Klik her for at læse mere om behandling af personoplysninger når du søger en stilling på Herning HF & VUC.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015069Phoenix-e81e3cb812019-05-01T00:00:00Til kantinen på Herning HF & VUC søges en ufaglært køkkenmedhjælper

Opgaverne er i samarbejde med de øvrige køkkenmedarbejdere:

  • Hjælp til tilberedning af både kolde og varme retter
  • Tilberedning af salat og grøntsager til salatbar
  • Opvask, oprydning og lettere rengøring
  • Kasseekspedition
  • Servering ved arrangementer

Af vores nye medarbejder forventer vi at du:

  • deltager i alle opgaver i tilknytning til køkkenet
  • udviser ansvarsfølelse og engagement i arbejdets udførelse
  • er mødestabil
  • er bevidst om sund kostpolitik
  • er god til at bevare overblikket, kan arbejde under pres og har en god fysik
  • er servicemindet og imødekommende
  • kan lide samværet med unge mennesker
  • kan yde den bedste service og skabe et godt miljø for elever, gæster og personale

Stillingen er på 25 timer om ugen, men der mødes ind 27,5 timer pr. uge og så har man fri i alle skoleferier. Den daglige arbejdstid er som udgangspunkt kl. 8.30 – 14.00.

Aften- og weekendarbejde kan i mindre omfang forekomme.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Tiltrædelse: 1. august 2019.

Der er tale om en fast stilling, men du er også velkommen til at søge hvis du har et sabbatår efter din studentereksamen eller lignende. Du skal dog være villig til at arbejde min. et skoleår. Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte kantineleder Tina Damsgaard Jensen, tlf. 2728 2256.

Du skal uploade din ansøgning sikkert vha. formularen: herninghfogvuc.dk/sikker eller på vores hjemmeside www.herninghfogvuc.dk under kontakt. I emnefeltet skal du vælge ”Jobansøgninger”.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 21. maj 2019 kl. 12.

Medmindre du giver os besked om andet, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med henblik på at genoptage ansættelsesprocessen, hvis vi får behov for det inden for dette tidsrum.

Klik her for at læse mere om behandling af personoplysninger når du søger en stilling på Herning HF & VUC.

2019-05-22T00:50:35.160 Opgaverne er i samarbejde med de øvrige køkkenmedarbejdere: Hjælp til tilberedning af både kolde og varme retter Tilberedning af salat og grøntsager til salatbar Opvask, oprydning og lettere rengøring Kasseekspedition Servering ved arrangementer Af vores nye medarbejder forventer vi at du: deltager i alle opgaver i tilknytning til køkkenet udviser ansvarsfølelse og engagement i arbejdets udførelse er mødestabil er bevidst om sund kostpolitik er god til at bevare overblikket, kan arbejde under pres og har en god fysik er servicemindet og imødekommende kan lide samværet med unge mennesker kan yde den bedste service og skabe et godt miljø for elever, gæster og personale Stillingen er på 25 timer om ugen, men der mødes ind 27,5 timer pr. uge og så har man fri i alle skoleferier. Den daglige arbejdstid er som udgangspunkt kl. 8.30 14.00. Aften- og weekendarbejde kan i mindre omfang forekomme. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster. Tiltrædelse: 1. august 2019. Der er tale om en fast stilling, men du er også velkommen til at søge hvis du har et sabbatår efter din studentereksamen eller lignende. Du skal dog være villig til at arbejde min. et skoleår. Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte kantineleder Tina Damsgaard Jensen, tlf. 2728 2256. Du skal uploade din ansøgning sikkert vha. formularen: herninghfogvuc.dk sikker eller på vores hjemmeside www.herninghfogvuc.dk under kontakt. I emnefeltet skal du vælge Jobansøgninger . Din ansøgning skal være os i hænde senest 21. maj 2019 kl. 12. Medmindre du giver os besked om andet, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med henblik på at genoptage ansættelsesprocessen, hvis vi får behov for det inden for dette tidsrum. Klik her for at læse mere om behandling af personoplysninger når du søger en stilling på Herning HF VUC.11jobnete81e3cb8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-21T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49813450EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3517670Herning HF og VUC11Brorsonsvej 27400HerningDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent752483JobNet4981345498134510001-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e81e3cb8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e81e3cb8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e81e3cb8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e81e3cb8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgTil kantinen på Herning HF & VUC søges en ufaglært køkkenmedhjælper12007991Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration361634719Tinanoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330133318Restaurant Flammen i Herning søger opfylderRobot Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø gennemsnitlig 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende Hjælpe til i køkkenet Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du:

  • Er positiv, udadvendt og smilende
  • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
  • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
  • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • gennemsnitlig 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
  • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
  • Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende
  • Hjælpe til i køkkenet
  • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag ved at trykke på "send ansøgning" øverst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søndergade 15-25, HerningHerning2019-12-02T00:00:002019-12-15T00:00:00
330133257Restaurant Flammen i Herning søger Buffet ManagerRobot Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab. Velkommen til restaurant Flammen i Herning Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter og maver med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer. I Herning leder vi nu efter vores ny deltids Buffet Manager med opstart snarest. Her får du ca. 45 kolleger inkl. det skarpe køkkenteam. Køkkenet og buffeten er din banehalvdel Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger. På en typisk vagt er det dig, der: klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten fastholder de højeste hygiejnestandarder bestiller og modtager varer guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar. Det skal være sjovt at gå på arbejde På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør, fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef. Den madglade og sociale type Du behøver ikke have professionel erfaring med madlavning så længe du trives med at følge vores opskrifter. Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger. Du kan tale og skrive dansk. Du er klar på varierende arbejdstider. Du kan fremvise en straffeattest. Er du vores nye kollega? Vi søger Buffet Manager 10 timer om ugen. Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Jan Skov på telefon 20 94 26 46 eller på mail herning@restaurant-flammen.dk. Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab.

Velkommen til restaurant Flammen i Herning 

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

I Herning leder vi nu efter vores ny deltids Buffet Manager med opstart snarest. Her får du ca. 45 kolleger inkl. det skarpe køkkenteam.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten
  • fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • bestiller og modtager varer
  • guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne
  • koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø.

”Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør,” fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef.

Den madglade og sociale type

  • Du behøver ikke have professionel erfaring med madlavning – så længe du trives med at følge vores opskrifter.
  • Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå – og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger.
  • Du kan tale og skrive dansk.
  • Du er klar på varierende arbejdstider.
  • Du kan fremvise en straffeattest.

Er du vores nye kollega?

Vi søger Buffet Manager 10 timer om ugen. 

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Jan Skov på telefon 20 94 26 46 eller på mail herning@restaurant-flammen.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på ”send ansøgning” øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søndergade 15-25, HerningHerning2019-12-02T00:00:002019-12-15T00:00:00
330132534Medarbejder til at hjælpe med bl.a. morgenmadRobot Ansøgere skal være tilkendt førtidspension. Medarbejder Er du førtidspensionist, og ønsker du at gøre brug af dine arbejdsressourcer? I så fald har vi muligvis jobbet til dig. Arbejdstiden er fra kl. 7.00 - 9.00 på alle hverdage. Opgaverne er klargøring til morgenbuffet, opfyldning i buffet, smøre sandwichs m.v. Vi lægger vægt på: At du er stabil og servicemindet At du er smilende, positiv og har humor. At du har eller kan tage et hygiejne bevis Løn Der er tale om et skånejob, hvor lønnen kan forhandles, i henhold til aftale mellem arbejdsgiver og tager. Startdato Snarest muligt!

 

Ansøgere skal være tilkendt førtidspension.

 

Medarbejder

Er du førtidspensionist, og ønsker du at gøre brug af dine arbejdsressourcer? I så fald har vi muligvis jobbet til dig. Arbejdstiden er fra kl. 7.00 - 9.00 på alle hverdage. Opgaverne er klargøring til morgenbuffet, opfyldning i buffet, smøre sandwichs m.v. 

 

Vi lægger vægt på:

  • At du er stabil og servicemindet
  • At du er smilende, positiv og har humor.
  • At du har eller kan tage et hygiejne bevis

 

Løn

Der er tale om et skånejob, hvor lønnen kan forhandles, i henhold til aftale mellem arbejdsgiver og –tager.  

 

Startdato

Snarest muligt!  

 

Den Selvejende Institution Job-Banken, HerningHerning2019-11-29T00:00:002020-01-22T00:00:00
330127716Kok/køkkenassistentProfile Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30. Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger: kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631. Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen Send ansøgning mærket Kok køkkenassistent senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020. Løn fastsættes efter forhandling. Se mere på vores ansøgersite: https: krabbesholm.ofir.comKrabbesholm Højskole søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.

Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Kok/køkkenassistent” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Løn fastsættes efter forhandling.




Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com

ORS/Small/16853b32_logo.jpegKrabbesholm HøjskoleSkive2019-11-20T13:00:36.3132019-12-12T00:00:00
330135700Restaurant Flammen i Viborg søger Buffet ManagerRobot Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab. Velkommen til restaurant Flammen i Viborg Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter og maver med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer. I Viborg leder vi nu efter vores ny deltids Buffet Manager med opstart snarest. Her får du ca. 40 kolleger inkl. det skarpe køkkenteam. Køkkenet og buffeten er din banehalvdel Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger. På en typisk vagt er det dig, der: klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten fastholder de højeste hygiejnestandarder bestiller og modtager varer guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar. Det skal være sjovt at gå på arbejde På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør, fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef. Den madglade og sociale type Det er en fordel at du har haft professionel erfaring med madlavning, men ikke et krav. Så længe du trives med at følge vores opskrifter. Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger. Du kan tale og skrive dansk. Du er klar på varierende arbejdstider. Du kan fremvise en straffeattest. Er du vores nye kollega? Vi søger Buffet Manager 25 timer om ugen. Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Simon Svendsen på telefon 22 64 27 57 eller på mail viborg@restaurant-flammen.dk. Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab.

Velkommen til restaurant Flammen i Viborg

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

I Viborg leder vi nu efter vores ny deltids Buffet Manager med opstart snarest. Her får du ca. 40 kolleger inkl. det skarpe køkkenteam.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten
  • fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • bestiller og modtager varer
  • guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne
  • koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø.

”Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør,” fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef.

Den madglade og sociale type

  • Det er en fordel at du har haft professionel erfaring med madlavning, men ikke et krav. Så længe du trives med at følge vores opskrifter.
  • Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå – og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger.
  • Du kan tale og skrive dansk.
  • Du er klar på varierende arbejdstider.
  • Du kan fremvise en straffeattest.

Er du vores nye kollega?

Vi søger Buffet Manager 25 timer om ugen. 

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Simon Svendsen på telefon 22 64 27 57 eller på mail viborg@restaurant-flammen.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på ”send ansøgning” øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kasernevej 9, 8800 ViborgViborg2019-12-05T00:00:002019-12-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant Flammen i Herning søger opfylder

Søndergade 15-25, Herning

Herning
Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage ...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:15. december 2019

Restaurant Flammen i Herning søger Buffet Manager

Søndergade 15-25, Herning

Herning
Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op ...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:15. december 2019

Medarbejder til at hjælpe med bl.a. morgenmad

Den Selvejende Institution Job-Banken, Herning

Herning
Ansøgere skal være tilkendt førtidspension. Medarbejder Er du førtidspensionist, og ønsker du at gøre brug af dine arbejdsressourcer? I så fald har vi muligvis jobbet til dig. Arbejdstiden er fra kl. 7.00 - 9.00 på alle hverdage. Opgaverne er klargø...
Indrykket:29. november 2019
Udløbsdato:22. januar 2020

Kok/køkkenassistent

Krabbesholm Højskole

Skive
Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Restaurant Flammen i Viborg søger Buffet Manager

Kasernevej 9, 8800 Viborg

Viborg
Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op ...
Indrykket:5. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019