Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til NOVASOL- dansommer´s Servicekontor i Blåvand søger vi nøglehjælpere til at udlevere nøgler til gæster om lørdagen.

NOVASOL A/S 
NOVASOL er en international koncern som har ferieboliger til udlejning i hele Europa. For at vi kan yde den bedst mulige service til både ferieboligejere og ferieboliggæster har vi lokale servicekontorer i en række europæiske lande.

Kvalifikationer

  • Gerne studerende 
  • Kundeminded
  • Serviceminded
  • Stabil
  • Du taler og forstår både dansk og tysk
  • Du har egen bil til rådighed

Arbejdstid
Lørdage kl. mellem 09.00-20.00. Arbejdstiden kan dog variere i forskellige sæsoner. 

Der er tale om sæsonarbejde med tiltrædelse hurtigst muligt og frem til ca. 15-11-2018. Der er mulighed for at fortsætte i flere sæsoner.

Ansøgning
Hvis du er interesseret bedes du ringe til NOVASOL-dansommer i Blåvand på telefon: 39143025 – spørg efter Pia Lundgaard eller mail på blaavand@novasol.com. Der afholdes løbende samtaler så skynd dig at søge jobbet hurtigst muligt.

 

NOVASOL A/S samt Friendly Rentals, Ardennes Etape og Wimdu udgør NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 15 europæiske lande, inklusiv 60 servicekontorer i Danmark og det øvrige Europa, og beskæftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med +40.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning. I 2016 sendte NOVASOL Gruppen næsten 2 millioner personer på ferie.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her