Til NOVASOL- dansommer´s Servicekontor i Blåvand søger vi nøglehjælpere til at udlevere nøgler til gæster om lørdagen.

NOVASOL A/S 
NOVASOL er en international koncern som har ferieboliger til udlejning i hele Europa. For at vi kan yde den bedst mulige service til både ferieboligejere og ferieboliggæster har vi lokale servicekontorer i en række europæiske lande.

Kvalifikationer

  • Gerne studerende 
  • Kundeminded
  • Serviceminded
  • Stabil
  • Du taler og forstår både dansk og tysk
  • Du har egen bil til rådighed

Arbejdstid
Lørdage kl. mellem 09.00-20.00. Arbejdstiden kan dog variere i forskellige sæsoner. 

Der er tale om sæsonarbejde med tiltrædelse hurtigst muligt og frem til ca. 15-11-2018. Der er mulighed for at fortsætte i flere sæsoner.

Ansøgning
Hvis du er interesseret bedes du ringe til NOVASOL-dansommer i Blåvand på telefon: 39143025 – spørg efter Pia Lundgaard eller mail på blaavand@novasol.com. Der afholdes løbende samtaler så skynd dig at søge jobbet hurtigst muligt.

 

NOVASOL A/S samt Friendly Rentals, Ardennes Etape og Wimdu udgør NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 15 europæiske lande, inklusiv 60 servicekontorer i Danmark og det øvrige Europa, og beskæftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med +40.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning. I 2016 sendte NOVASOL Gruppen næsten 2 millioner personer på ferie.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

NOVASOL - dansommer søger yngre medarbejder til servicering af feriehusgæster

NOVASOL A/S Blåvand

NOVASOL A SNOVASOL A S formidler udlejning af privatejede feriehuse til feriegæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af vores kunders feriehuse. NOVASOL A S er en international koncern i vækst med datterselska...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Logistikassistent-elev

FiberVisions a/s

Søger du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, som kan udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt - så tag udfordringen op og søg stillingen som logistikassistentelev hos FiberVisions a s. Vi tilbyder dig en spændende, k...