Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til nystartet Cafe og Restaurant, i Nærum, søges snarest muligt erfaren kokke og køkkenmedhjælper

Vi forventer at du har erfaring med Dansk/Fransk køkken og caferetter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044026Phoenix-a0887c6e12019-06-15T00:00:00Til nystartet Cafe og Restaurant, i Nærum, søges snarest muligt erfaren kokke og køkkenmedhjælper

Vi forventer at du har erfaring med Dansk/Fransk køkken og caferetter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

 

 

2019-08-10T00:52:15.870 Vi forventer at du har erfaring med Dansk Fransk køkken og caferetter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør. Du skal kunne tale og forstå dansk.11jobneta0887c6e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-09T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRudersdal3547881Le Duex ApS11Nærum Hovedgade 872850NærumDKDanmark0info@ledeux.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent778954JobNet5005544500554410015-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonTil nystartet Cafe og Restaurant, i Nærum, søges snarest muligt erfaren kokke og køkkenmedhjælper1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362099891info@ledeux.dkinfo@ledeux.dkDKDanmarkDKDanmark330089315VikarBasen A/S søger faglært kok til en fast stilling for en af vores kunderRobot VikarBasen A S søger for en af vores kunder en faglært kok. Virksomheden er i rivende udvikling, derfor søger de pr. 1. oktober 2019, en faglært, mødestabil og faglig dygtig kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. Kendskab til og større interesse for det vegetariske køkken vil være et stort plus. Job beskrivelse Virrksomheden bestræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salat-, koldt- og varmt køkken. De sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder over alle linjer med friske råvarer. Vi forventer, at du kan: - har en bred faglig profil evt. arbejdet med det vegetariske køkken. - arbejde med din konstante udvikling. - at kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj. - arbejde i et åbent køkken. - arbejde selvstændigt i et team. Sådan er de i deres enhed Velfungerende, dejligt åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores omgivelser. Ånden i køkkenet Vi søger en medarbejder der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Kantinens åbningstid er Daglig morgenmad fra 07.00-08.30(09.00 fredag), frokost fra 11.00-13.30 Arbejdstiden er: 06.30.14.25(14.20 fredag)VikarBasen A/S søger for en af vores kunder en faglært kok.

Virksomheden er i rivende udvikling, derfor søger de pr. 1. oktober 2019, en faglært, mødestabil og faglig dygtig kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. Kendskab til og større interesse for det vegetariske køkken vil være et stort plus.

Job beskrivelse

Virrksomheden bestræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salat-, koldt- og varmt køkken. De sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder over alle linjer med friske råvarer.

Vi forventer, at du kan:

- har en bred faglig profil evt. arbejdet med det vegetariske køkken.

- arbejde med din konstante udvikling.

- at kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj.

- arbejde i et åbent køkken.

- arbejde selvstændigt i et team.

Sådan er de i deres enhed

Velfungerende, dejligt åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores omgivelser.

Ånden i køkkenet

Vi søger en medarbejder der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd.

Kantinens åbningstid er

Daglig morgenmad fra 07.00-08.30(09.00 fredag), frokost fra 11.00-13.30

Arbejdstiden er:

06.30.14.25(14.20 fredag)

VikarBasen A/SHellerup2019-09-24T00:00:002019-11-10T00:00:00
330104202Bliv kok hos ISS og vær med til at skabe madoplevelser hverdagRobot Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for catering? ISS søger en faglært kok til vores kunde i Lyngby, hvor du bliver en del af en kantine, som dagligt bespiser omkring 1100 gæster. Brænder du for at lave god mad? Så har vi jobbet til dig Du vil sammen med et knivskarpt team af 12 dygtige kollegaer serverer lækker og velsmagende mad, der har stort fokus på kvalitet og sæsonens gode råvarer. Sammen er i ansvarlig for at servicere kantinens 1100 gæster med unikke serviceoplevelser, der emmer af foodpassion og høj service. Vi har en stærk holdning til sæsonens råvarer, sundhed og kvalitet, ligesom princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden. Innovativ gastronom som leverer topkvalitet hver dag Vi tilbyder dig en alsidig stilling som kok, hvor du vil arbejde med alle typer madpartier og med mødeforplejning i særklasse. Du får rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hverdag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser. Dette gælder også i særdeleshed ved selskaber og events, der stiller ekstra krav til vores kreative sans og evne til hele tiden at flytte barren. Arbejdstid vil være hverdage mellem kl. 07.00-15.00. Er du den, vi søger? Som vores nye kok matcher du på nedenstående: Du er uddannet kok Du er åben for nye ideer og har en interesse i at være med til at forme og udvikle køkkenet, i samarbejde med det øvrige team Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar, faglig holdning til sæsonens råvarer. Du er kreativ og har sans for anretning både af buffet og portionsanretninger. Har et højt drive, er mødestabil samt er god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet. Bliv en del af et stort gastronomisk netværk I ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer og et attraktive gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. For eksempel besøger ISS-kokke fra forskellige lande hinanden i vores Chef Exchange, og hvert år holder vi ISS Culinary Competition, hvor kokke fra hele verden dyster mod hinanden. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen. Ansøgning: Send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link inden d. 31. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: Køkkenchef Nicolai Adler Jensen på tlf.: 6194 5200 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for catering? ISS søger en faglært kok til vores kunde i Lyngby, hvor du bliver en del af en kantine, som dagligt bespiser omkring 1100 gæster.

Brænder du for at lave god mad? Så har vi jobbet til dig
Du vil sammen med et knivskarpt team af 12 dygtige kollegaer serverer lækker og velsmagende mad, der har stort fokus på kvalitet og sæsonens gode råvarer. Sammen er i ansvarlig for at servicere kantinens 1100 gæster med unikke serviceoplevelser, der emmer af foodpassion og høj service. Vi har en stærk holdning til sæsonens råvarer, sundhed og kvalitet, ligesom princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden.

Innovativ gastronom som leverer topkvalitet – hver dag
Vi tilbyder dig en alsidig stilling som kok, hvor du vil arbejde med alle typer madpartier og med mødeforplejning i særklasse. Du får rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hverdag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser. Dette gælder også i særdeleshed ved selskaber og events, der stiller ekstra krav til vores kreative sans og evne til hele tiden at flytte barren.

Arbejdstid vil være hverdage mellem kl. 07.00-15.00.

Er du den, vi søger?
Som vores nye kok matcher du på nedenstående:

  • Du er uddannet kok
  • Du er åben for nye ideer og har en interesse i at være med til at forme og udvikle køkkenet, i samarbejde med det øvrige team
  • Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar, faglig holdning til sæsonens råvarer.
  • Du er kreativ og har sans for anretning – både af buffet og portionsanretninger.
  • Har et højt drive, er mødestabil samt er god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet.
Bliv en del af et stort gastronomisk netværk
I ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktive gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed.

Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. For eksempel besøger ISS-kokke fra forskellige lande hinanden i vores Chef Exchange, og hvert år holder vi ISS Culinary Competition, hvor kokke fra hele verden dyster mod hinanden. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

Ansøgning:
Send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link inden d. 31. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: Køkkenchef Nicolai Adler Jensen på tlf.: 6194 5200

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SKgs. Lyngby2019-10-09T00:00:002019-10-31T00:00:00
330098380Kok til kantineRobot Skab god mad og oplev glade kolleger Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service? Vores team består udover dig af en kantineleder samt fire kantinemedarbejdere. Vi har en sjov og travl hverdag, hvor vi sætter en stor ære i at gøre vores kolleger og eksterne besøgende glade med god mad af høj kvalitet med sæsonens råvarer. Vi serverer dagligt morgenmad, frokost og servicerer ved interne arrangementer og kurser. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 6.00 til kl. 14.00 på alle ugens hverdage. God løn tilbydes efter kvalifikationer. Interesseret? Send din ansøgning hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du skal være vores nye kok. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler. Din profil Er faglært kok og har gerne erfaring med arbejde i kantine Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken Smilende og imødekommende Kreativ, selvstændig og initiativrig Er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top Dine primære arbejdsopgaver Daglig kantinedrift i samarbejde med kantinelederen, herunder vil dit ansvarsområde være det varme køkken, som består af fisk og kød samt vegetarretter eller suppe Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med kantinelederen Vi tilbyder Mange spændende og udfordrende projekter Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling En arbejdsplads hvor frihed under ansvar er en kerneværdi Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakkeSkab god mad og oplev glade kolleger

Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service?

Vores team består udover dig af en kantineleder samt fire kantinemedarbejdere.

Vi har en sjov og travl hverdag, hvor vi sætter en stor ære i at gøre vores kolleger og eksterne besøgende glade med god mad af høj kvalitet med sæsonens råvarer. Vi serverer dagligt morgenmad, frokost og servicerer ved interne arrangementer og kurser.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 6.00 til kl. 14.00 på alle ugens hverdage.

God løn tilbydes efter kvalifikationer.

Interesseret? Send din ansøgning hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du skal være vores nye kok. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Din profil

  • Er faglært kok og har gerne erfaring med arbejde i kantine
  • Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken
  • Smilende og imødekommende
  • Kreativ, selvstændig og initiativrig
  • Er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top

Dine primære arbejdsopgaver

  • Daglig kantinedrift i samarbejde med kantinelederen, herunder vil dit ansvarsområde være det varme køkken, som består af fisk og kød samt vegetarretter eller suppe
  • Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med kantinelederen

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE | Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke
MOE A/SSøborg2019-10-01T00:00:002019-11-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VikarBasen A/S søger faglært kok til en fast stilling for en af vores kunder

VikarBasen A/S

Hellerup
VikarBasen A S søger for en af vores kunder en faglært kok. Virksomheden er i rivende udvikling, derfor søger de pr. 1. oktober 2019, en faglært, mødestabil og faglig dygtig kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. Kendskab til og større ...
Indrykket:24. september 2019
Udløbsdato:10. november 2019

Bliv kok hos ISS og vær med til at skabe madoplevelser hverdag

ISS Facility Services A/S

Kgs. Lyngby
Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for catering? ISS søger en faglært kok til vores kunde i Lyngby, hvor du bliver en del af en kantine, som dagligt bespiser omkring 1...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Kok til kantine

MOE A/S

Søborg
Skab god mad og oplev glade kolleger Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service? Vores team består udover dig af en kan...
Indrykket:1. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019