Til nystartet Cafe og Restaurant, i Nærum, søges snarest muligt erfaren kokke og køkkenmedhjælper

Vi forventer at du har erfaring med Dansk/Fransk køkken og caferetter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044026Phoenix-a0887c6e12019-06-15T00:00:00Til nystartet Cafe og Restaurant, i Nærum, søges snarest muligt erfaren kokke og køkkenmedhjælper

Vi forventer at du har erfaring med Dansk/Fransk køkken og caferetter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

 

 

Vi forventer at du har erfaring med Dansk Fransk køkken og caferetter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør. Du skal kunne tale og forstå dansk.11jobneta0887c6e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-09T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRudersdal3547881Le Duex ApS11Nærum Hovedgade 872850NærumDKDanmark0info@ledeux.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent778954JobNet5005544500554410015-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0887c6e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362099891info@ledeux.dkinfo@ledeux.dkDKDanmarkDKDanmark330037819Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)Robot We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years) We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc. YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http: www.bindia.dk jobs.html

We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.

 

Your profile should match this:

- You have a relevant education

- You have relevant work experience (minimum 5 years)

- You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time)

- You are organized in your work

- You speak English and / or Urdu

- You are accustomed to European work culture

- You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)

 

We offer:

- Freedom with responsibility

- Good, regular working hours

- Wages as per the rules and regulations

- A friendly and helpful team

- We can help you with accommodation etc.

 

YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-06-06T00:00:002019-07-30T00:00:00
330056106Tidsbegrænset stilling som kokBasic Holmegårdsparken søger en ambitiøs og iderig kok, der vil stå i spidsen for et 1 1 2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. I Holmegårdsparken har vi en klar målsætning om, at livet I Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vi betragter ikke beboernes boliger som plejehjemspladser men som beboernes hjem, hvor de kan modtage den nødvendige pleje og omsorg på en værdig og faglig kompetent måde. Da mange af vores 120 beboere anser veltillavet, lækker mad som en væsentlig del af det gode liv, har vi besluttet, at der skal igangsættes et 1 1 2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. Gode madoplevelser i hverdagen skal være vores nye flagskib. Det vigtigste succeskriterie for projektet vil være, at vores beboere oplever, at der hver dag serveres indbydende og velsmagende mad, der gør det gode liv i Holmegårdsparken endnu bedre. Hvis du har lyst til at være en del af dette projekt og samtidig har de faglige og personlige kompetencer til at nytænke mad til ældre mennesker, så hører vi gerne fra dig, Du skal i din ansøgning gøre rede for, hvilke ideer og tanker du har omkring projektet og, hvordan du vil tilrettelægge og lede det. Holmegårdsparken har et nyt, produktionskøkken og en stor medarbejderstab, der har arbejdet flere år i vores køkken. Du skal derfor også kunne begejstre og motivere disse medarbejdere, så alle får ejerskab for projektet. Alle i køkkenet skal opleve, at de dagligt bidrager til at udvikle og nyskabe måltiderne i Holmegårdsparken. For at sikre, at beboerne løbende har en stemme ift. den mad, der serveres i deres hjem, vil vi endvidere oprette et måltidspanel bestående af et antal beboere. Beboerne kan her komme med ønsker, forslag og konstruktiv kritik ift. maden i Holmegårdsparken. Du skal som vores nye kok deltage i møderne i måltidspanelet, hvor du primært skal lytte til beboerne og samtidig har mulighed for at spørge ind til deres ideer og eventuelle kritik. Vi forventer, at duer uddannet kok.brænder for det gode, velsmagende måltid tilberedt fra bunden.er nytænkende, kreativ og ambitiøs.ser muligheder frem for begrænsninger.har gode leder- og samarbejdsevner. Vi tilbyder Et nyt produktionskøkken og en lys, moderne cafe, hvor alle både beboere, gæster og udefrakommende er velkomne til at komme og spise. Cafeen har plads til 85 gæster og tilbyder også take away.Spændende faglige udfordringer og løbende kompetenceudvikling.Rige muligheder for at tilrettelægge eget arbejde.Et lederteam, der vil bakke op om projektet.Stillingen er på 35 timer pr. uge. Arbejdstiden vil fortrinsvis ligge i dagtimerne, men der kan forekomme arbejde i de sene eftermiddagstimer. Stillingen er med tiltrædelse den 1. september 2019. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via knappen Send ansøgning . Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at komme forbi til en kop kaffe for at høre nærmere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Linn Werner Hovind på telefon 39 45 18 01 eller stedfortræder Anette Nielsen på telefon 39 45 18 41. Holmegårdsparken danner rammen for ca. 200 medarbejdere, der hver dag gør en stor indsats for at liver på Holmegårdsparken er et godt ældre liv. Læs mere om os på Holmegårdsparken hjemmeside: www.holmegaardsparken.dk Se mere på vores ansøgersite: https: holmegaardsparken.brandero.com
Holmegårdsparken søger en ambitiøs og iderig kok, der vil stå i spidsen for et 1 1/2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. I Holmegårdsparken har vi en klar målsætning om, at livet I Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vi betragter ikke beboernes boliger som plejehjemspladser men som beboernes hjem, hvor de kan modtage den nødvendige pleje og omsorg på en værdig og faglig kompetent måde.

Da mange af vores 120 beboere anser veltillavet, lækker mad som en væsentlig del af det gode liv, har vi besluttet, at der skal igangsættes et 1 1/2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. Gode madoplevelser i hverdagen skal være vores nye flagskib. Det vigtigste succeskriterie for projektet vil være, at vores beboere oplever, at der hver dag serveres indbydende og velsmagende mad, der gør det gode liv i Holmegårdsparken endnu bedre.

Hvis du har lyst til at være en del af dette projekt og samtidig har de faglige og personlige kompetencer til at nytænke mad til ældre mennesker, så hører vi gerne fra dig, Du skal i din ansøgning gøre rede for, hvilke ideer og tanker du har omkring projektet og, hvordan du vil tilrettelægge og lede det. Holmegårdsparken har et nyt, produktionskøkken og en stor medarbejderstab, der har arbejdet flere år i vores køkken. Du skal derfor også kunne begejstre og motivere disse medarbejdere, så alle får ejerskab for projektet. Alle i køkkenet skal opleve, at de dagligt bidrager til at udvikle og nyskabe måltiderne i Holmegårdsparken.

For at sikre, at beboerne løbende har en stemme ift. den mad, der serveres i deres hjem, vil vi endvidere oprette et måltidspanel bestående af et antal beboere. Beboerne kan her komme med ønsker, forslag og konstruktiv kritik ift. maden i Holmegårdsparken. Du skal som vores nye kok deltage i møderne i måltidspanelet, hvor du primært skal lytte til beboerne og samtidig har mulighed for at spørge ind til deres ideer og eventuelle kritik.

Vi forventer, at du
  • er uddannet kok.
  • brænder for det gode, velsmagende måltid tilberedt fra bunden.
  • er nytænkende, kreativ og ambitiøs.
  • ser muligheder frem for begrænsninger.
  • har gode leder- og samarbejdsevner.
Vi tilbyder
  • Et nyt produktionskøkken og en lys, moderne cafe, hvor alle – både beboere, gæster og udefrakommende – er velkomne til at komme og spise. Cafeen har plads til 85 gæster og tilbyder også take away.
  • Spændende faglige udfordringer og løbende kompetenceudvikling.
  • Rige muligheder for at tilrettelægge eget arbejde.
  • Et lederteam, der vil bakke op om projektet.
Stillingen er på 35 timer pr. uge. Arbejdstiden vil fortrinsvis ligge i dagtimerne, men der kan forekomme arbejde i de sene eftermiddagstimer.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. september 2019.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning".

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at komme forbi til en kop kaffe for at høre nærmere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Linn Werner Hovind på telefon 39 45 18 01 eller stedfortræder Anette Nielsen på telefon 39 45 18 41.

Holmegårdsparken danner rammen for ca. 200 medarbejdere, der hver dag gør en stor indsats for at liver på Holmegårdsparken er et godt ældre liv.

Læs mere om os på Holmegårdsparken hjemmeside: www.holmegaardsparken.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://holmegaardsparken.brandero.com

ORS/Small/59864090_logo.jpegDen Selvejende Almene Ældreinstitution HolmegårdsparkenCharlottenlund2019-07-08T11:00:20.6172019-08-11T00:00:00
330058301Kok søges til FrederiksdalRobot Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er vores gæsters garanti for, at 60-90 af alle mad- og drikkevarer er økologiske. Vi ser gerne, at du er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling. Samtidig giver selvstændighed og masser af teamspirit absolut pluspoint, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde. Vi har følgende forventninger: Du kan arbejde selvstændigtDu brænder for gastronomien og brugen af gode råvarerDu tænker kvalitet før kvantitetDu er vant til at arbejde effektivt og har evnen til at bevare overblikketDu er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerneDu er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger Vi tilbyder: En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udviklingGode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles målEn spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomhederEt godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads. I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv. Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning. Vil du vide mere?Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Carl-Johan Rømer på cjrl@sinatur.dk eller 45854333. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Carl-Johan på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal.

Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er vores gæsters garanti for, at 60-90% af alle mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi ser gerne, at du er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling. Samtidig giver selvstændighed og masser af teamspirit absolut pluspoint, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde.

 Vi har følgende forventninger:

  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du brænder for gastronomien og brugen af gode råvarer
  • Du tænker kvalitet før kvantitet
  • Du er vant til at arbejde effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder:

  • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Gode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles mål
  • En spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomheder
  • Et godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning

En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv. Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Carl-Johan Rømer på cjrl@sinatur.dk eller 45854333.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Carl-Johan på ovenstående mail eller via linket nedenfor. 

Om os                                                Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Frederiksdal Sinatur Hotel & KonferenceKgs. Lyngby2019-07-11T00:00:002019-08-08T00:00:00
330051223Deltid og fuldtids køkken medarbejdere søges til burger restaurant i AalborgRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Aalborg i emnefeltet. Der vil være mulighed for både deltid og fuldtid Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Aalborg” i emnefeltet.

Der vil være mulighed for både deltid og fuldtid

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSAalborg2019-06-30T00:00:002019-08-22T00:00:00
330061161Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater/smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-07-17T00:00:002019-09-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work ...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Tidsbegrænset stilling som kok

Den Selvejende Almene Ældreinstitution Holmegårdsparken

Charlottenlund
Holmegårdsparken søger en ambitiøs og iderig kok, der vil stå i spidsen for et 1 1 2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. I Holmegårdsparken har vi en klar målsætning om, at livet I Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vi be...
Indrykket:8. juli 2019
Udløbsdato:11. august 2019

Kok søges til Frederiksdal

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Kgs. Lyngby
Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens f...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Deltid og fuldtids køkken medarbejdere søges til burger restaurant i Aalborg

GRILLEN GROUP ApS

Aalborg
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:30. juni 2019
Udløbsdato:22. august 2019

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bag...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:11. september 2019