Til restauranterne, baren og forretningerne i Korsbæk på Bakken søges rengøringsassistenter til sæsonen 2018

I Korsbæk på Bakken ligger der fem restauranter, en bar samt flere forskellige forretninger – alt bundet sammen af én stor kælder, hvorfra den bagved liggende drift varetages.

Du kan se mere om Korsbæk på Bakken nedenfor eller på korsbaek-bakken.dk.

 

Arbejdstid: Skiftende mellem kl. 06.00-18.00 alle ugens dage

Ferie: Kun ved forudgående aftale herom inden ansættelse

Arbejdssted: Korsbæk på Dyrehavsbakken

Tiltrædelse: Fra den 23. marts 2018

Løn: I henhold til overenskomst med 3F

Ansøgningsfrist: Den 28. februar 2018

Arbejdsopgaverne vil bestå af daglig rengøring af restaurationslokalerne, terrasserne, forretningerne og toiletterne. Desuden vil der løbende skulle vaskes og stryges linned samt kostumer. Der vil lejlighedsvis kunne forekomme andre rengørings- og/eller mindre vedligeholdelsesopgaver.

Det vil være en fordel at have erfaring fra lignende job, men ikke en betingelse, da vi gerne foretager den fornødne oplæring.

Det er en forudsætning, at du er ordensmenneske med sans for rengøring og hygiejne. Samtidig forventer vi, at du er loyal og ansvarsbevidst samt udviser en positiv og glad holdning over for dine overordnede og dine kolleger. Et smil på læben og venlig imødekommenhed er en fast del af vores arbejdsdag.

Til gengæld lover vi et job i et hyggeligt, dynamisk og til tider også hektisk miljø.

Skriftlig ansøgning sendes til servicechef Birgit Stadsvold i Korsbæk på Bakken på bs@korsbaek-bakken.dk.

Yderligere oplysninger kan fra den 8. januar indhentes hos Servicechef Birgit Stadsvold på telefon 3073 9349 alle hverdage kl. 12.00-16.00. Alle indkomne ansøgninger behandles umiddelbart efter modtagelsen.

 

Om Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader hentet ud af tv-serien med interiører, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet helt ned i detaljen. Her kan man opleve den helt særlige stemning fra Lise Nørgaards klassiker i de tematiserede restauranter, byens bar, butikker og seværdigheder, genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af engagerede skuespillere.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der ud over Korsbæk på Bakken ejer og driver 3 spil, 9 kørende forlystelser samt Cirkusrevyen og 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Vi deltager selv aktivt i den daglige drift.

 

Bakkens sommersæson 2018

  • 23. marts – 2. april
  • 7. og 8. april
  • 14. og 15. april
  • 21. og 22. april
  • 26. april – 2. september
  • 7. – 9. september
  • 14. – 16. september


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Stabile rengøringsassistenter søges til akutte opgaver

Caresupport ApS

Hos Servicefirmaet Ren tilbyder vi professionel rengøring på hele Sjælland. Vi tager små og store opgaver fra både private og erhverv. Hos os sætter vi en stor ære i, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Det er vores mål, at have det bedste og mest ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Rengøringsassistent

ISS Facility Services A/S

Rengøringsassistent søges til rengøringsopgaver i Svendborg 32 timer ugen. Der skal påregnes weekend arbejde ind imellem. Mødetid kl. 04.30 og fleksibel sluttid. Man skal selv kunne planlægge sin daglige arbejdsdag sammen med sine kolleger, have den...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Rengøringsassistent

ISS Facility Services A/S

Rengøringsassistent søges til rengøringsopgaver i Fåborg 15 timer ugen. Der er i perioder en del flere timer på grund af ekstra rengøring og værelses rengøring på hotel delen. Der skal påregnes weekend arbejde ind i mellem. Der er flere små steder, ...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Rengøringsassistent

TOTEMBO IVS

Gladsaxe
Rengøringsassistent til Aarhus Hørning Ialt 5 timer om ugen. 2 timer tirsdag formiddag i Viby og 3 timer fredag formiddag i Hørning Straffeattest skal forevises. Opstart omgående. Det kræves at du kan tale dansk. Hvis du ikke har hørt fra os den 28....
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Rengøringsassistent søges (Glostrup)

Nordisk Erhvervs Partner

Rengøringsassistent søges Nordisk Erhvervs Partner leverer professionel rengøring til virksomheder og offentlige institutioner over hele landet med samme engagement og faglig stolthed, hvad enten opgaven er lille eller stor. Vi søger en rengøringsas...