til Rønnegård vikarer - både SOSU- og omsorgsmedhjælpere

Rønnegård er et regionalt bo- og beskæftigelsestilbud til 26 voksne med varige og komplekse udviklingsforstyrrelser samt nedsatte funktionsevner i kombination med atypiske psykiatriske diagnoser og udtryk. Tilbuddene drives efter §§ 103, 104 og 108 i Lov om social service. 
 
Vi har i alt 5 huse med botilbud og 4 huse med særlige foranstaltninger fordelt på flere adresser i hhv. Birkerød og Gørløse, samt et beskæftigelsesområde med bl.a. produktion- og kreative værksteder,  
 
Arbejdstiden fastlægges sammen med dig. Som udgangspunkt har vi dagvagter, aftenvagter, nattevagter og døgnvagter alle årets 365 dage. 
 
Forventninger til dig 

  • Det er en klar fordel, hvis du har kendskab Rønnegårds målgruppe/udsatte borgere samt, at du har gode evner indenfor kommunikation og samarbejde.  
  • Har den fornødne psykiske robusthed og rummelighed 
  • Er positiv og imødekommende og god til at skabe nære relationer 
  • Kan arbejde med IT på brugerniveau 
  • Har kørekort 
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Rasmussen, rasmus.rasmussen@regionh.dk / 2426 0117 eller afdelingsleder Jannik Møller, jannik.moeller @regionh.dk / 2487 9750, mandag-fredag mellem kl. 10.00 og kl. 12.00. 
 
Ansættelse er snarest muligt, og vi vil ansætte løbende.
 
Inden eventuel ansættelse, vil vi indhente straffeattest.
 
Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion eller handicap. Det sikres bl.a. gennem ansættelses –og uddannelsespolitikken. 
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante bilag, som du skal sende online via linket i annoncen.
Kun ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet vil komme i betragtning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her