Tilbudsberegner

"Står du klar til et karriereskifte og har du en baggrund som byggetekniker,- bygningskonstruktør,- ingeniør eller ligende. Så er det dig vi har brug for !

 

 • Du vil få et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder.
 • Vi vil gerne gøre en investering i dig som person og din karrierevej, med de mange muligheder inden for vores fag. Blandt andet understøttet af efteruddannelse.
 • Hos os, vil du opleve en uhøjtidelig og frisk omgamgstone i en flad organisation, baseret på stærke grundfæstede værdier.
 • Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø,- klima samt ordentlige arbejdsforhold, med udstrakt frihed under ansvar. 
 • Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores arbejde, for såvel som vores medarbejder. Derfor tilbyder vi også en udvidet sundheds,- og pensionsordning.

I afdelingen for tilbudsberegning er tempoet højt, og vi oplever stor efterspørgsel på vores kvalitet og ydelser. Derfor har vi brug for en skarp og kvalitetsbevist tilbudsberegner med nogle års erfaring.

 Du vil indgå i et team bestående af tre friske kollegaer på vores hovedkontor i Frederikssund, som varetager tilbudssarbejde i hele landet indenfor nedrivning og miljøsanering.

 

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder: 

 • Granskning af modtaget udbudsmateriale på nedrivningsopgaver og miljøsaneringsopgaver - Vi modtager mange spændende projekter, hvor der er vigtigt at vi får en god forståelse for opgaven. Finde eventuelle risici og korrespondere med kunden, samt beregne tilbud inden tilbudsfrist.
 • Opfølgning af tilbud og ordremuligheder. - Tilbud følges tæt, og i hård konkurrence forhandles der om endelig pris. 
 • Deltage i besigtigelse, kontraktforhandling og sagsoverdragelse. - Vi er løbende ude og se projekter der afgives tilbud på, for at få god indsigt over arbejdssted og projekt.
 • Sagsoverdragelse af sager til produktionen. 

 

Dine kvalifikationer:

 •  Det er vigtigt for os, at du arbejder systematisk,- målrettet og er handlekraftig. - Vi får mange spændende tilbud ind,konkurrencen er hård og tempoet er højt.
 • Du er god i dialog, kan se alternativer og utraditionelle løsninger samt være en dedikeret holdspiller. - Vi kan blive udfordret på speciale sager, der kræver særlig håndtering.
 • Du er skarp på tal, og en erfaren bruger i Officepakken. Hvis du har kendskab til kalkulationsprogrammet SIGMA, samt opmålinngsprogrammet BlueBeam er det en fordel.
 • Du berhersker dansk flydende i skrift og tale. 

 

Lyder det som en stilling for dig, så send din ansøgning og CV til Kristina Johansen Kj@soendergaard.dk

Vi har ikke fastsat nogen bestemt ansøgningsfrist, idet vi hellere venter på den helt rigtige kandidat. Vi afholder løbende samtaler og ser frem til at finde ud af, om du er vores nye kollega.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Arbejdsfolk til Entreprenør og byggeplads arbejde

L4W Byg ApS

Folk med erfaring med entreprenør og byggeplads arbejde søges. Arbejdet foregår i Region Hovedstaden. Du skal selv kunne møde på byggepladsen. Erfaring med dumper, manitoub er en fordel. Løn efter overenskomst, vi er medlem af dansk byggeri. Ved int...