Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilbudsberegner til Hetag

Er du ansvarsbevidst og skarp til beregning og udarbejdelse af tilbud? Trives du med kontakt til kunder og pleje af relationer? Og brænder du for at arbejde med udbudsmateriale med henblik på at finde de bedste løsninger og priser? Så er du muligvis vores nye kollega til vores afdeling i Aarhus!

Vi har travlt og udvider nu vores dygtige team med en tilbudsberegner i en nyoprettet stilling. Vi søger derfor en ny kollega, som vil med være med til at løfte vores spændende opgaver og som er klar til at blive en del af ”familien”.

En vigtig rolle i et dygtigt team
En af dine vigtigste ansvarsområder bliver at sætte dig ind i sagerne samt sikre effektiv og præcis sagsstyring fra start til slut. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det resterende team, og dine bidrag får en væsentlig betydning for vores videre udvikling og vækst. Du får medansvar for:

  • Sagsstyring fra kundeforespørgsel til færdigt tilbud inkl. opfølgning.
  • Ordrebehandling og -opfølgning.
  • Kalkulation af tilbud.
  • Granskning af udbudsmateriale.
  • Kundekontakt gennem processerne – pleje kunderelationerne.
  • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører.
  • Deltagelse ved sagsoverdragelse fra salg til produktion.
  • Støtte til og samarbejde med dine kolleger.
  • Kvalitetssikring.

Struktureret og ansvarsbevidst med lyst til kundekontakt
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør eller -ingeniør. Om du har erfaring fra en lignende rolle eller er nyuddannet, er ikke afgørende. Du har struktur i måden du arbejder på og når dine deadlines. Du tager ansvar og arbejder selvstændigt, og har dermed også modet til selv at tage beslutninger. Du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og serviceminded i din tilgang – både i opgaver samt over for kunder og kolleger. Derudover har du gode IT-kundskaber (Word og Excel) og behersker dansk flydende i tale og på skrift.

Hvad tilbyder vi:
Vi tilbyder dig et job, som er spændende og udfordrende med en høj grad af frihed under ansvar i en dagligdag præget af mange forskelligartede opgaver. Du får mulighed for at præge, hvordan opgaverne skal løses og bliver en del af et faglig stærkt team. Desuden får du også mulighed for at samarbejde og sparre med kompetente kolleger i Hetag, der er kendetegnet ved en faglig stærk kultur og præget af en uformel omgangstone. Vi sørger for faglig og personlig udvikling – både i hverdagen samt til interne og eksterne kurser. Og vigtigst af alt, så bliver du en del af vores lille familie, hvor strukturen er flad og beslutningsprocesserne er korte.

Interesseret?
Send os din ansøgning og CV ved at trykke på knappen "Send ansøgning" hurtigst muligt og senest den 13. juni 2021. Vi planlægger at holde samtaler d. 17. juni og d. 23. juni.
Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:
Torben M. Rasmussen, Direktør, på +45 4080 4052 / tmr@hetag.dk
Josephine Haslund fra konsulentvirksomheden INDKOM på +45 2829 3728 / jhh@indkom.dk
 

Lidt om Hetag Tagdækning:
Hetag Tagdækning Nord A/S er et erfarent tagfirma i Aarhus, som hver dag løser både store og små tagopgaver. Vores team består af i alt 5 funktionærer og ca. 20 tagdækkere, og vi har løbende lærlinge ansat, for at sikre den kommende generation af tagdækkere. Professionalisme og indsigt er nøgleord, idet vi har en medarbejderstab, som tilsammen har 285 års erfaring.

Vi udfører alle slags tagdækningsopgaver samt renovering for både private, entreprenører og større virksomheder. Vi løser opgaver med bl.a. tagpap, tagmembraner, tagkassetter, ovenlys mv. Derudover tilbyder vi også fordelagtige service- og vedligeholdelsesaftaler.

Vi går meget op i, at vores kunder altid kan være sikre på at opleve god kvalitet og service til tiden – og til den rigtige pris. Vi holder, hvad vi lover og sætter en ære i at være vores kunders foretrukne tagdækningsentreprenør.

Hetag Tagdækning Nord A/S er medlem af Dansk Byggeri, hvilket fx indebærer, at vi har en overenskomst, ligesom vi er en del af Byg Garanti ordningen. Hos os er det vigtigt, at vores medarbejdere trives. Derfor er vi stolte over at være tildelt den grønne smiley af arbejdstilsynet.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.