Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilbudsgivning, service og opgavestyring

KBH Gruppen Aps søger en medarbejder til at hjælpe med tilbudsgivning, service til kunderne og håndtering af opgaver til udførelse. Du skal styrke vores afdeling, som pt. består at 2 medarbejdere.

KBH Gruppen er en virksomhed fra januar 2017, som bl.a. servicerer ca. 190 ejendomme i storkøbenhavn, hvor vi leverer håndværksydelser til vores kunder, som er beboere og beboerforeninger. Her udfører vi stort set alle håndværksydelser med egne uddannede medarbejdere indenfor El, tømrer, murer, maler og skadeservice. Desuden har vi et solidt samarbejde med underleverandører, som hjælper os med de opgaver vi ikke selv kan løse.

En del af vores virksomhed er specialiseret i af levere fiberforbindelser, hvor vi bl.a. arbejder som underleverandør for Nianet A/S. Her sørger vi for at afslutte fiberforbindelsen ud hos slutkunden. Indenfor dette områder er vi også dygtige til at levere infrastruktur til mindre netværk med WIFI, router, firewall, switche og meget mere.

Ud over serviceopgaver og fiber/netværk, er vi også med til at stå for ombygninger hos private, kommuner og erhverv, hvor vi har god erfaring med at stå for hele entreprisen.

Uddannelse

Vi søger en medarbejder der enten har en uddannelse indenfor VVS, EL, Murer, Maler, Tømrer, bygningskonstruktør eller har erfaringen, som betyder at du ved hvordan arbejdet skal løses og kan estimere materialer og timer til at udarbejde et tilbud indenfor et eller flere af ovenstående fag.

Vi søger en medarbejder med gå-på-mod. Du skal gerne have erfaring med følgende opgaver:

 • Tilbudsgivning indenfor håndværksopgaver
 • Igangsætte opgaver med overlevering til håndværkere
 • Koordinere opgaver med mange interessenter
 • Projektstyring, indkøb og fakturering
 • Kvalitetsledelse

IT

 • Kendskab til E-conomic
 • Kendskab til Ordrestyring
 • Kendskab til Gmail

Personlighed

 • Løsningsorienteret
 • Rolig og omhyggelig
 • Struktureret

I din hverdag skal du gerne sætte en masse opgaver igang, besøge kunder og afslutte opgaver hvor kunden bliver opdateret og får tilsendt dokumentation og en faktura. Du møder som regel på kontoret, hvorfra medarbejderne bliver sendt ud til deres opgaver, hvis de ikke allerede er skrevet ind i kalenderen.

Vi forsøger at anvende IT og effektive løsninger til at hjælpe os i vores hverdan med at holde styr på opgaver, dokumentation mv. Her anvender vi mobilen og computeren til stort set alle administrative opgaver som oprettelse af tilbud, opgaver, kalender, billeder mv.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest:)

Giv et kald på 27897623 for at høre mere om at arbejde på KBH Gruppen ApS.

Løn efter kvalifikationer og gulplade firmabil.

Mvh. Simon Andreassen

Direktør KBH Gruppen ApS


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vil du sætte dit præg på et af landets mest kendte og betydningsfulde bygningsværker?

Folketingets administration

København
Folketingets Byggesekretariat søger en bygningskonstruktør med analytiske evner og sans for service og samarbejde. I mere end 100 år har Christiansborg været midtpunkt både som et markant vartegn i København og som ramme for det danske folkestyre. D...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018

Kloakrørlægger ( Struktør )

Job InWest Vikar

København
For entreprenørvirksomhed på Fyn, søger vi 6 rørlægger ( Struktør ) Der er tale om et projektbyggeri i København Rigtig god løn Mulighed for 4 dags uge Om dig: Du har erfaring indenfor entreprenør faget bl.a. med kloak arbejde. Måske du er uddannet ...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:6. november 2018

Låsesmed

Nationalmuseet

København
Nationalmuseets Sikringsenhed søger en låsesmed. Stillingen ønskes besat den 1. november 2018 eller snarest derefter. Arbejdsområde De primære arbejdsopgaver er: • Daglig drift af Nationalmuseets elektroniske og mekaniske låsesystemer • Fejlretning,...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:12. oktober 2018