Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilbudskoordinator med praktisk forståelse fra byggeplads


Har du teknisk forståelse og praktisk indsigt inden for byggeri og anlæg? Har du en god talforståelse, og kan du lide at strukturere arbejdet med kalkulation og tilbudsgivning? Så er stillingen som tilbudskoordinator måske noget for dig?

I Aarsleff Rørteknik søger vi en tilbudskoordinator, som vil beskæftige sig med fornyelse af ledninger og rør inden for forsyningsområdet på Sjælland. Vi er blandt de førende i verden inden for opgravningsfri rørfornyelse og benytter en metode, hvor grundprincippet er at lægge en ny foring ind i eksisterende rør og ledninger.

Ansvar for at kalkulere tilbud
Du får din daglige gang på vores kontor i Hvidovre. Her bliver du en del af et team bestående af tre sælgere og to kalkulationsmedarbejdere, og du kommer til at referere til salgslederen. Som tilbudskoordinator får du ansvaret for at kalkulere i et internt kalkulationssystem, som er skræddersyet specielt til Rørteknik. I systemet vil du både skulle kalkulere og medvirke til prissætning af eksisterende rammeaftaler eller licitationer. I forbindelse med licitationer vil du også skulle indhente tilbud fra underentreprenører. Du får som udgangspunkt overdraget opgaverne fra sælgerne i afdelingen. Dine opgaver er derudover:
  • at være medbestemmende på løsningsmetoder, hvor du inddrager dine kolleger i de udførende teams og underentreprenører
  • at være superbruger i vores kalkulationssystem og CRM-system
  • at kalkulere og medvirke til prissætning af licitationer på opgaver i Jylland og på Sjælland
  • at skabe og vedligeholde struktur for tilbudsdokumenter.?

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har teknisk indsigt, hvorfor der er mange uddannelsesmæssige indgangsvinkler til jobbet, men vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund. Dertil ser vi gerne, at du har erfaring med kalkulation fra tidligere stillinger og har praktisk erfaring fra byggeplads. Vi forventer desuden, at du:
  • har talforståelse og rimeligt kendskab til Excel
  • er systematisk og struktureret og har sans for detaljen
  • kan skabe gode relationer til underentreprenører
  • trives med primært at have fast base på kontoret
  • kan bevare overblikket og roen under skarpe deadlines.

Vi har et stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen, og derfor skal du være med til at sikre, at opgaverne gennemføres forsvarligt i forhold til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Aarsleff Rørteknik er en flad organisation, hvor du vil få mulighed for omfattende oplæring inden for et unikt og spændende specialområde, hvor vi som virksomhed er brancheførende. Dertil bliver du en del af et team, der spiller godt sammen både fagligt og personligt – og hvor der hersker en uformel og samtidig respektfuld jargon. Teamet vil sikre dig en grundig oplæring i metoder og kalkulationsværktøjer, og du får mulighed for at præge udviklingen omkring de tilbud, du arbejder med, og dermed sætte retningen for Rørteknik.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte salgsleder Martin Søbye Møller på 2026 3431 eller salgs- og marketingchef Peder Bjerre Jakobsen på 4044 2430 for at få yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest tirsdag den 13. april 2021.

Klik på "Send ansøgning" herunder for at sende din ansøgning.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat.
 
Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,3 milliarder kroner om året – heraf 32% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 7.200 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.