Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilbudsmedarbejder/ Beregner til dynamisk virksomhed i byggebranchen

 • Har du har teknisk forståelse, god viden om byggeri og erfaring med simple, statiske beregninger?
 • Søger du en stilling i en visionær virksomhed, der tager hånd om deres medarbejdere, og hvor du vil opleve gode udviklingsmuligheder?
Vækstvirksomhed med kort vej til handling og gode arbejdsvilkår

Give Steel A/S er førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Give Steel har eksisteret i over 40 år og er en vækstvirksomhed i solid fremgang. Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 400 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter virksomheden på udvikling af sine medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. For konkrete projekter se: https://givesteel.com/referencer/

Virksomhedens vækst fortsætter i både Danmark og Europa, og ordrebogen er fyldt med spændende opgaver, hvorfor man nu søger en tilbudsmedarbejder/Beregner til salgsafdelingen.

Bearbejdning og vurdering af afdelingens tilbudsopgaver

Som tilbudsmedarbejder/Beregner vil du indgå i et dynamisk salgsteam med 12 gode kolleger, hvor alle arbejder mod et fælles og kvalitetsbevidst mål. Du får reference til salgschefen, og din daglige gang på Give Steels salgs- og projektafdeling i Aarhus.

Du får ansvar for at beregne tilbud samt sikre gennemarbejdet og professionelt tilbudsmateriale. Materialets kvalitet og omfang kan spænde fra relativt simple skitser til omfattende udbudsmateriale indenfor fag-, hoved- og totalentreprise.

Ydermere vil dine ansvarsområder være:

 • Være tovholder på tilbudsprocesser
 • Gennemgang af udbudsmateriale, identificere de mest optimale løsninger og indhente relevant dokumentation til udarbejdelse af tilbud
 • Udtrække materialer og mængder og prisfastsætte disse ved hjælp af selvstændige beregninger
 • Vurdere behovet for underleverandører og udarbejde tilbudslister for indhentning af priser hos underleverandører
 • Formulere beregninger og tilbud i et professionelt udseende til salgsafdelingens videre arbejde
 • Gennemgå tilbudsgrundlaget og beregningerne med dine kolleger, inden tilbuddet sendes til kunden

Give Steel tager godt imod dig, når du starter, du får en grundig introduktion til alle områder i virksomheden, og du vil opleve, at der bliver afsat tid til at sætte dig godt ind i dine opgaver.

Din profil

Ideelt set har du en byggeteknisk baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende og erfaring som beregner fra en tilbudsafdeling. Vigtigst er, at du har teknisk forståelse, god viden om byggeri og har erfaring med simple, statiske beregninger.

Som person trives du i en selvstændig rolle, hvor du dykker ned i byggematerialer for at lave det helt rigtige tilbud. Samtidig er du god til at have flere projekter kørende på én gang uden at miste overblikket undervejs.

 • Du har et stort drive og lysten til at skabe resultater sammen med andre
 • Du er struktureret og vant til at styre dine opgaver sikkert i mål med en høj grad af detaljeorientering og øje for kvalitet
 • Du er initiativrig og udviklingsorienteret
 • Du har en positiv indstilling til dit arbejde og trives med ansvar i en til tider travl hverdag
 • Du er en rutineret bruger af MS Office, har styr på tal og taler og skriver dansk og engelsk flydende
Give Steel A/S tilbyder dig

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er stort fokus på at gøre en positiv forskel i medarbejdernes udvikling og personlige trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Kontakt

Har ovenstående vakt din interesse, så søg stillingen via linket på denne side ved at uploade dit CV og en motiveret ansøgning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail cs@smedegaardhr.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.