Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilbudsmedarbejder til Züblin A / S

Ihre Aufgaben

Brænder du for at vinde de spændende og komplekseprojekter, og vil du være med til at udvikle aktiviteterne i øst?

Med et stærkt bagland og som en del af STRABAG-koncernen har vi mulighedfor at byde på nogle af Skandinaviens mest interessante bygge- oganlægsprojekter. Da der er flere spændende projekter på vej, ønsker vi nu atstyrke organisationen yderligere med endnu en dygtig tilbudsmedarbejder. 
Du vil få en central rolle - både i forhold til at vinde de gode ogspændende projekter til ZÜBLIN, men også i forhold til at deltage i udviklingog optimering af tilbudsprocessen som helhed.

Vores organisation er kendetegnet ved team- og projektarbejde, og viforventer, at du tager selvstændigt ansvar for din rolle i teamet og bidragertil et respektfuldt samarbejde med såvel interne som eksterne parter. Somtilbudsmedarbejder får du ansvaret for at drive tilbudsprocessen - det kanenten være et tilbud du løser selvstændigt, eller et større tilbud, hvor duindgår i et team.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Være tovholder og drivkraft på tilbudsprocessen
 • Kalkulation af tømrerarbejderne
 • Gennemgå udbudsmateriale og indhente relevant dokumentation til udarbejdelse af tilbud 
 • Risikovurdere og fastlægge tilbudsstrategi 
 • Indhente tilbud på leverancer og underentrepriser 
 • Deltage i kontraktforhandlinger og sagsoverdragelse 
 • Sparre omkring udførelsesmetoder med vores projektledere 
 • Assistere projektledere i kontraherings- og udførelsesfasen 
 • Ihre Qualifikationen

  Du har en relevant teknisk baggrund med flere års erfaring med kalkulation af byggeri, gerne fra større hoved- og/eller totalentrepriser. Du kan selvstændigt og proaktivt gennemføre hele tilbudsprocessen. Züblin arbejder på at styrke implementeringen af BIM i alle arbejdsprocesser, og det er derfor vigtigt, at du medbringer et åbent sind og lysten til at gentænke vante processer, samt kender til de gængse BIM-værktøjer. Kalkulationen foregår i RIB-ITWO og kendskab hertil er en fordel - men ikke et krav, idet Züblin tilbyder den nødvendige oplæring i programmet. 

  Du er systematisk, analytisk og målrettet og formår at følge en opgave til dørs. Du har en positiv indstilling til dit arbejde i en udfordrende og til tider travl hverdag. Desuden arbejder du selvstændigt og udviklingsorienteret, og søger hele tiden den mest effektive løsning. Du er behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

  Wir bieten

  Lyder det spændende? Så send os dit CV og en kort ansøgning og tag næste skridt på din karrierevej i selskab med vores fantastiske team, som sammen med dig vil udgøre kernen i vores motto ”Teams Work”. Det daglige arbejde vil foregå på vores kontor i Søborg/København. Vi glæder os til at høre fra dig.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.