Tilbudspartner søges - Kan du sikre ELINDCO tilbud fra øverste hylde?

Vi søger en tilbudspartner til vores stærke og ambitiøse team af specialister indenfor tilbud. Som tilbudspartner leder du udarbejdelsen af tilbud i tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Du har et sikkert øje for nye tendenser i forbindelse med udbud og bliver en efterspurgt ekspert indenfor dit fagområde.


Du trives med ansvar og har et vinder-gen

Du motiveres af at være med i tilbudsprocessen, når kundens krav og ønsker skal forstås og strategien for det vindende tilbud fastlægges.
Du indsamler viden om proces og organisation i forhold til den konkrete tilbudssag og analyserer udbudsmaterialet, så du finder frem til, hvad bygherre efterspørger – også mellem linjerne.
Du sikrer, at vi afleverer tilbud, der lever op til kravene i udbuddet og formidler overbevisende, hvorfor ordregiver skal vælge ELINDCO.
Som person er du positiv, fleksibel og samarbejdsorienteret, trives med at tage ansvar og insisterer på, at noget skal genbearbejdes, hvis det ikke sidder helt i skabet.

Du er en engageret og skarp kommunikatør med branchekendskab
Din baggrund kan være journalist, kommunikatør, byggefaglig, arkitekt eller noget helt femte.
Øverst på vores ønskeliste står en struktureret kollega med gå-på-mod, der har erfaring med lignende opgaver og holder hovedet koldt, når prioriteringer ændres og deadline nærmer sig.
Planlægning og afholdelse af tilbudsworkshops både internt og med eksterne samarbejdspartnere bliver en naturlig del af dine opgaver, ligesom du bidrager til at udvikle grafik, layout og den visuelle identitet i vores tilbud.
Du har branchekendskab og flere års erfaring fra et job med lignende opgaver.

ELINDCO – en velkonsolideret virksomhed i vækst
Hos ELINDCO bliver du en del af et dynamisk miljø i en afdeling med høj faglighed, kommercielle ambitioner og en stærk holdånd, der præger samarbejdet i et godt arbejdsklima.
Du får et ansvarsfuldt job i en central position, hvor du er med til at udvikle og optimere tilbudsarbejdet gennem et miks af opgaver, der løses på tværs i organisationen og individuelle arbejdsopgaver, der kræver selvstændighed og fordybelse.
Vi tilbyder rige muligheder for personlig og faglig udvikling i en organisation, hvor du kan gøre en reel forskel og sætte dit præg på både arbejdsgangen og slutproduktet.

Sådan ansøger du

Hvis du vil vide mere om stillingen eller ELINDCO som arbejdsplads, kan du kontakte tilbudschef Peter Jensen på telefon +45 2373 3110.
Alle henvendelser behandles fortroligt.
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til pje@elindco.dk.
Indkomne ansøgninger behandles løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.