Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkalder vikar søges snarest til lille privatinstitution i Kokkedal.

Jellerød Børnegård er en lille privat daginstitution, Kokkedals mindste, der består af to børnehave grupper af 28 børn og to vuggestuegrupper af 24 børn. Som en del af vores privatiserings proces fra april 2017 har vi nu fået fyldt op med børn i både børnehaven og vuggestuen. Det betyder vi står og mangler to vikarer. Vi søger

• En vikar til at dække timer med børnene 0-6 år i åbningstiden 7-17, når personalet har ferie, afspadsering og sygdom. Det er et most at du elsker samværet og leg med børn i denne aldersgruppe.

• En vikar som både kan dække timer med børnene og samtidig kan gå i stedet for vores køkkendame når hendes ferie afvikles. Hygiejne-bevis foretrækkes.Vi tilbyder• En dybdegående samtale, med forventnings afstemning og rundvisning.

• Derefter en vagt 9-15 betalt, hvor leder og personale klæder dig på til opgaven.

Du er velkommen til at kontakte leder Pia Starberg på 60 61 56 45 for nærmere oplysning om stillingerne el. komme forbi.

Send ansøgning til pist@jellerod.dk

Læs mere om os på www.Jellerod.dk

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her