Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikar til Børnehuset, Frederik Clausens Vænge


Om jobbet

Børnehuset er en dejlig stor institution med 26 vuggestuebørn fordelt på 2 grupper, en ”Pandagruppe” med 5 børn, og 64 børnehavebørn fordelt på 3 grupper.

Du skal indgå som vikar i både vuggestuen og børnehaven, hvor du passer og aktiverer børnene både inde og ude og evt. deltager i ture og udflugter. Herudover forventes du at indgå i vores daglige rytme og udføre diverse praktiske opgaver.

Din profil

Du er stabil, engageret og ansvarsbevidst, og har interesse for arbejdet med både vuggestue- og børnehavebørn. Du er fleksible, har en positiv tilgang til arbejdet og bidrager til trivsel, høj arbejdsmoral og arbejdsglæde.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en stabil, positiv, ansvarlig og velfungerende personalegruppe på 25 voksne med et godt og respektfuldt samarbejde. Vi har børn fra flere områder, som skal sendes godt af sted til forskellige skoler, og vi samles om de stærke traditioner, vi har opbygget gennem årene.

I det daglige har vi adgang til en stor og grøn legeplads med mulighed for fordybelse, gemmesteder, bålpladser og andre sanselige oplevelser. Vi bor på en lukket vej lige op til Søllerød Naturpark, som vi benytter aktivt i det pædagogiske arbejde, hvor der er mulighed for ture, med masser af oplevelser. Endelig har vi værkstedsfaciliteter til både træ, ler og maling.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er som fast tilknyttet tilkaldevikar med start snarest muligt. Vikartimerne vil ligge indenfor børnehusets åbningstid, som er mandag-torsdag fra kl. 7.00-17.00 og fredag fra kl. 7.00-16.15.

Løn efter gældende overenskomst.

Om os

Børnehuset er en del af områdeinstitutionen Bøgebakken og er beliggende Frederik Clausens Vænge 12 - 14, 2840 Holte. Der er gode forbindelser med offentlig transport.

Du kan også læse mere på Børnehusets hjemmeside, www.bornehuset.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nedenfor.

Vi holder løbende samtaler, og finder vi den rette kandidat, forbeholder vi os retten til at ansætte og tage annoncen af, inden ansøgningsfristens udløb.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her