Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikar til særforanstaltninger

Tilkaldevikarer til særforanstaltninger i Botilbud Ebberød.

Vi søger dig, der har stærke faglige kompetencer og evner til at samarbejde om en højt specialiseret indsats indenfor det pædagogiske og kommunikative område.

Om jobbet

Arbejdet handler om at sikre at hverdagens omsorg, praktiske og sociale opgaver bliver udført med faglighed, empati og relevant nødvendig hjælp og støtte.

Der arbejdes efter en planlagt struktur, som sikrer borgerens livskvalitet. Ligeledes arbejdes der med borgerens handlekompetencer for at bringe disse i spil og derigennem skabe mening for borgeren i dagligdagen og som udviklingsmål.

Som vikar i en særforanstaltning i Botilbud Ebberød er du en del af et team, som har ansvar sammen med dine kollegaer, at overholde og gennemføre de planlagte strukturer og pædagogiske mål for den enkelte borger. I det daglige arbejder du alene med borgeren. Faglig refleksion og vidensdeling sker i overlap med dine kollegaer.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i KvaliKomBos referenceramme. Desuden anvendes sansestimulation, totalkommunikation og neuropædagogik som metoder.

Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Som ny medarbejder bliver du introduceret til vores pædagogiske og sundhedsfaglige metoder og Botilbud Ebberød generelt.

Dette sker igennem et planlagt introduktionsforløb, som indeholder konkret oplæring i Teamet, introduktionsdag med undervisning i IT og kendskab til organisationen, kurser i magtanvendelse og medicinhåndtering, samt to dages metodeundervisning.

Din profil.

Vi forventer, at du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller relevant erfaring med målgruppen, og at du har lyst til at bruge din faglighed i et tværfagligt samarbejde.

Du kan holde fokus på kerneopgaven, og kan se muligheder for udvikling hos borgeren. Du lægger vægt på dialog og anerkendelse som samarbejdsværktøjer. Du har fokus på udviklingen inden for det faglige område og arbejder anerkendende, reflekterende og loyalt.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiderne vil være i dag- og aftenvagter i tidsrummet 6.45 – 22.15.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, samt principperne om Ny Løn.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte daglig leder:

Pernille Holm på telefon 4611.4999

Samtaler

Afholdes løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.