Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer

Om jobbet

På Bofællessakbet Krogholmgård arbejder vi sammen om en højt specialiseret indsats indenfor både det sundhedsfaglige og pædagogiske område for beboere med demens og geriatriske sygdomme.

For at kunne give beboerne en tryg og genkendelig hverdag, søger vi derfor faste tilkaldevikarer, som kan træde til både med kort og planlagt varsel.

Du skal støtte/hjælpe beboerne med person pleje, dagligdags gøremål og meningsfyldte aktiviteter.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem kl. 6.45 og 23.15. Det vil også være muligt at blive tilknyttet som nattevagtsvikar her er arbejdstiden kl. 23.00 - 7.00.

Din profil

Du har lyst til at give beboerne på Krogholmgård en god og meningsfyldt dag.

Du kan have en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse , eller måske er du i gang med en uddannelse/sabbat år og søger derfor et arbejde med mening.

Du kan møde fleksibelt og med kort varsel enten i dag, aften, nat eller weekend/helligdage.

Du kan bevare overblikket og holde fokus på kerneopgaven, og er god til at samarbejde.

Derfor skal du vælge os

Fordi arbejdet med mennesker giver mening, så du måske ved siden af studie eller sabbat år, har lyst og ønsker kendskab til et nyt arbejdsområde.

Du bliver en del af en arbejdsplads med professionelle og engagerede kolleger, der brænder for arbejdet med mennesker. Du har gode sparringsmuligheder med kolleger.

Som ny medarbejder bliver du introduceret til det daglige arbejde gennem sidemandsoplæring, samt kursus i magtanvendelse.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gælende overenskomst.

Om os

Bofællesskabet Krogholmgård er beliggende i naturskønne omgivelser i Trørød, og er en tolænget stråtækt gård med tilhørende sidebygninger. det er planlagt at vi flytter til nybyggede boliger i Birkerød ved Rudeskov Januar 2022.

Vi er en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe bestående af såvel sundhedsfaglig som pædagogiske medarbejdere.

Vi vægter højt at beboerne oplever Bofællesskabet Krogholmgård som deres hjem. Det betyder blandt andet, at der værnes om den enkeltes integritet og identitet, smatidig med at man er en del af et fællesskab.

Vi arbejder ud fra den enkelte beboers behov ift. kommunikation, sociale relationer og fysisk aktivitet. Vi vægter selvbestemmelsehøjt og arbejder med respekt for at beboerne har haft et langt og levet liv.

Ansøgning, samtale og kontakt

Send ansøgning, samt cv senest

Samtaler: Samtaler afholdes løbene.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.