Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer og afløsere til Sophienborg Plejehjem

Vi søger engagerede og humørfyldte tilkaldevikarer og weekendafløsere til Sophienborg Plejehjem til hver anden eller tredje weekend med tiltrædelse snarest muligt.

Vil du være med til at gøre en forskel for beboerne? Har du lyst til at være en del af et team, der sætter pris på engagement og initiativ?

Kan du svare ja til ovenstående, så vil vi gerne høre fra dig! Vi søger netop vikarer og weekendafløsere til dagvagt og aftenvagter til vores moderne plejehjem Sophienborg. Vi søger også specifikt til vores enhed for mennesker med udadreagerende adfærd samt til vores rengøringsteam.

Din baggrund
Du er for eksempel under uddannelse, har sabbatår eller ønsker at få erfaring fra et fag, hvor der er rigtig god mulighed for både faglig og personlig udvikling. Frem for alt skal du have lyst til at indgå i vores team med en selvstændig, ansvarsbevidst, motiverende, glad og positiv adfærd. Vi har sammen fokus på at beboerne trives og har et værdigt ældreliv.

Arbejdsopgaver
Du en del af et team i den boenhed, du tilknyttes, hvor du får gode kolleger, der er positive og imødekommende. Der vil være praktiske-, pædagogiske- og plejeopgaver, som I løser i fællesskab, og arbejdet vil være meget afvekslende. Vi sørger for en grundig introduktion til arbejdet, så du føler dig sikker på opgaverne.

Enhed for mennesker med udadreagerende adfærd
Borgerne er særligt visiteret til denne enhed og der er et særligt fokus på at skabe en meningsfuld hverdag, der forebygger den udadreagerende adfærd. Det er derfor væsentligt at du har blik for dine egne personlige som faglige kompetencer i den henseende. Der er god støtte og sparring med både kollegaer og ledere.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Karina Sommer på telefon 72 32 69 81 eller via mail ksom@hillerod.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
27. maj 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.