Tilkaldevikarer søges til Heimdal - Døgn Vest.


Om jobbet
Ved Center for socialpædagogiske børnetilbud – Heimdal, afdeling Døgn Vest, Årslev Møllevej 19, 8220 Brabrand, søges nu tilkaldevikarer snarest muligt. Det forventes, at man har mulighed for, at kunne tage ca. 2 til flere vagter om ugen.

 

Afdeling Døgn Vest er en døgnafdeling for børn og unge i aldersgruppen 6-18 år med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau, diagnoser inden for autismespektret og/eller svær ADHD.

Der bor pt. 10 børn og unge på afdelingen.

 


Din profil

 • Du er fleksibel, engageret og har gode samarbejdsevner
 • Du har lyst til at arbejde sammen med en masse glade mennesker
 • Du er psykisk og fysisk robust og kan håndtere, at beboerne også indimellem kan være selvskadende eller udadreagerende
 • Du er nysgerrig ift. hvorfor andre reagerer, som de gør
 • Du kan være ude i alt slags vejr
 • Du er klar på at bleskift og anden personlig pleje kan være en del af jobbet
 • Du er klar og tydelig i din kommunikation, både den verbale og nonverbale
 


Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde:

 • Et hus i konstant bevægelse
 • Et arbejde med en spændende målgruppe
 • At blive en del af et højt specialiseret tilbud
 • Gode kolleger
 • Gode muligheder for udeliv
 På Heimdal er arbejdstiderne skiftende mellem dag-, og aftenvagter samt weekend. Det er vigtigt, at du oplever dette som en positiv faktor.

 Er du vores nye vikar der kunne tænke sig at arbejde i et højt specialiseret tilbud eller har du spørgsmål kan du kontakte afdeling Døgn Vest på tlf.: 87132525 (Ricki Lüthje).

 Det forudsættes at du har en tilfredsstillende straffeattest/børneattest

 


Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere informationer kan fås på vores hjemmeside http://centerforspecialpaedagogiskeboernetilbud.dk/

eller ved henvendelse til Ricki Lüthje på rlu@aarhus.dk eller tlf. 87132525


Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 23. febr. 2018.

Der vil løbende være ansættelsessamtaler.


Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

Center for Specialpædagogiske Børnetilbud varetager driftsopgaver på området for børn og unge med fysisk og psykisk handicap. Centeret er et højt specialiseret og individualiseret tilbud til børn og unge med autismespektrum forstyrrelser og/eller svær ADHD eller mental retardering. Centrets medarbejdere har høj faglig kompetence, som til stadighed opkvalificeres indenfor den nyeste evidensbaserede viden på området.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog søges til 35 timers stilling

Den private børnehave Højvang

Pædagog til Den private børnehave Højvang. Vi søger pr 1. marts eller snarest en pædagog til en stilling på 35 timer pr uge. Børnehaven Højvang er en attraktiv børnehave, der summer af glade børn og voksne. Vi er normeret til 44 børn i alderen 2 6 å...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Bostøttemedarbejder

Aarhus Kommune, Center for Bostøtte, CBH Syd

Om jobbet Brænder du for at være med til noget Nyt? Vil du være med til at hjælpe unge i gang? Er du god til at samarbejde? Har du mod, selvstændighed og handlekraft? Så er det måske dig vi søger. Aarhus Kommunes Socialforvaltning søger to dynamiske...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Pædagog til Lystrup-Elsted Dagtilbud

DII Hasselhaven

Om jobbet Lystrup-Elsted Dagtilbud søger pr. 19.03.18 en uddannet barselsvikar for pædagog til DII Hasselhaven, Hasselhaven 1, 8520 Lystrup med 30 timer pr. uge. Hasselhaven er normeret til 17 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn, og er en ud af ti afd...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Vil du lege med? Hårup Børnegård søger en pædagog

Aarhus Kommune

Om jobbet Vi søger en pædagog på 30 timer i ugen i et vikariat frem til 31. juli 2018 med mulighed for forlængelse. Gerne med start hurtigst muligt eller pr. 1. april 2018. Arbejdstiden varierer mellem 6.30 og 17 og du skal kunne arbejde i dette tid...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Engageret pædagog søges til DII Julsøvej i Strandens Dagtilbud i Risskov

Aarhus Kommune - Strandens Dagtilbud - DII Julsøvej

Om jobbet Er du klar? så er vi klar! Børnehuset Julsøvej, Julsøvej 3, 8240 Risskov, Strandens Dagtilbud, søger 1. april en pædagog med 35 timer om ugen. Stillingen er tilknyttet børnehaveafdelingen. Børnehuset Julsøvej er en integreret institution m...