Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer - Supervisorer til selvtest til Tradium

Tradium har fået til opgave at sikre supervision af covid-19 antigentest (kviktest) af vore elever, kursister og ansatte i forbindelse med genåbningen af vores uddannelser.

Vi har et team af supervisorer, men søger også tilkaldevikarer, der kan hjælpe os med denne vigtige opgave - gerne allerede fra mandag den 12. april 2021 eller snarest derefter.

Som tilkaldevikar er der mulighed for at blive del af den fast stab af supervisorer. Du vil som timelønnet tilkaldevikar som udgangspunkt skulle arbejde på tværs af alle Tradiums adresser i Randers og eventuelt Tradium Ring Djursland ved Kolind. Muligheden for at være tilkaldevikar er foreløbig tidsbegrænset til udgangen af juni 2021. Vi prioriterer derfor ansøgere, der bor i Randers eller indenfor kort afstand.


Vi forventer, at du skal starte oplæring til funktionen evt. fra uge 14 eller uger efter. Oplæringen består både af e-learning, praktisk oplæring samt introduktion til Tradium.
Den praktiske del af oplæringen varetages af en godkendt ekstern leverandør.Om jobbet
Som supervisor skal du overvåge at selvtest sker korrekt og hjælpe elever, kursister og ansatte med at gennemføre og aflæse testen. Det er vigtigt, at du overholder alle hygiejneregler, kan håndtere prøvemateriale, aflæse og indberette svar.

Inden start bliver du lært op både i at supervisere selvtest og i at bruge værnemidler korrekt m.m.. Supervisorer, som har gennemført den godkendte oplæring/uddannelse vil modtage et certifikat.

Vi har brug for dig, som:

  • efter oplæring selvstændigt kan foretage supervision af selvtest, pode og registrere testresultater
  • er serviceminded, rolig så de personer, du superviserer, får en god oplevelse
  • som udgangspunkt kan arbejde som tilkaldevikar i tidsrummet ca. kl. 7.45-15.00 på hverdage

Din profil
Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig eller erhvervsmæssig baggrund du har. Du kan være jobsøgende, studerende, pensioneret eller i øvrigt stå til rådighed – men skal du være over 18 år.
Vi forventer, at du:

  • Er serviceminded, stabil og har smil på læben
  • Kan anvende IT-systemer på brugerniveau
  • Er fleksibel i forhold til timetal
  • Forstår vigtigheden af at overholde procedure og instrukser
  • Er kvalitetsbevidst og har en høj hygiejnestandard
  • Taler, læser og skriver dansk
Der kan eventuelt være behov for fleksibilitet mellem at møde ind på vore adresser.


Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende organisationsaftale mellem Medarbejder- og Kompetencestyrelsen og 3F for rengøringsassistenter, sanitører m.fl. i staten.

Ansættelsen er indtil videre tidsbegrænset til udgangen af juni 2021.


Ansøgningsfrist
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Tina Vestergaard Møller på 41880036.

Søg jobbet senest mandag den 5. maj 2021 - bemærk dog, at vi holder samtaler løbende, når der er relevante kandidater.
Du søger jobbet ved at sende udfylde ansøgningsskemaet med en kort motiveret ansøgning og et CV gennem linket til højre – søg her.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2900 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.


Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, og vore pejlemærker her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.