Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer til bocenter for unge og voksne med særlige behov

Har du brug for at supplere SU'en eller en anden indtægt? Og vil du bruge tiden på noget, der betyder noget for andre?
Måske passer det ind i dit studie og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du tid tilovers og vil gerne prøve kræfter med vores verden?

Om jobbet
Som tilkaldevikar hos os har du en fast tilknytning til Bocentret og til en bestemt afdeling. Dette kan være på Vingen i Hillerød eller på Følstruphusene i Nødebo.

Samarbejde og omsorg:
Først og fremmest skal du samarbejde med borgerne, som er mennesker med mange forskellige særlige behov.
Du samarbejder med den enkelte borger om at opnå mest mulig bestemmelse over eget liv og om at finde frem til, hvad der er livskvalitet den pågældende. Dette kan f.eks. være at køre en tur i sin kørestol ned til søen med de andre borgere; at kigge på iPad med dig; at lave bål med udelivsgruppen; eller noget helt andet.

Du samarbejder også med dine kollegaer, som primært består af pædagogisk personal, men også ergoterapeuter.
Tegn til tale og billedstøttet kommunikation er en del af vores fælles værktøjskasse, som vi bruger flittigt. Det behøver du ikke kende til i forvejen – det kommer du nok til.

Ydermere er omsorgsopgaven – at modtage hjælpe med personlig hygiejne – vigtig for nogle af borgerne, så det skal du kunne gå med til med indlevelse og værdighed, og være afklaret omkring.
Prøv at læse her i Socialpædagogen uge 34, hvordan dette lidt tabubelagte emne kan ses som en pædagogisk mulighed for at skabe en relation.

Andre opgaver:
Som vikar har du også praktiske opgaver. Det kan være du skal vaske køleskabe, smøre madpakker eller vaske tøj – evt. sammen med borgerne.
Kort sagt, skal du være indstillet på at smørge ærmerne op og give en hånd med for at få den praktiske dagligdag til at fungere.

Arbejdstid:
Du får et fleksibelt arbejde uden fast timetal, men du kan regne med, at vi får brug for dig med jævne mellemrum. Vi har brug for at udbygge vores team af tilkaldevikarer på især døgnområdet (ikke nattevagt), hvor vagterne er på minimum fem timer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du får timeløn efter gældende overenskomst.

Ansøgning og frist
Kan du se dig selv bidrage til ovenstående samarbejde og er du over 18 år, så send din korte ansøgning og dit CV, så snart du har sat det sidste punktum.

Ansøg allerede nu, da vi ansætter løbende. Frist for ansøgning er d. 8. juli 2020.

Vil du vide mere?
Hvis du har brug for at vide mere om arbejdet, kan du kontakte afdelingsleder Gitte Wikke, tlf. 72 32 61 12.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.