Gem job

Tilkaldevikarer til Botilbud Ebberød

Tilkaldevikar til Botilbud Ebberød

Vi søger dig, der har faglige kompetencer og evner til at samarbejde om en højt specialiseret indsats for voksne med fysisk og psykisk udviklingshæmning.

Om jobbet

Arbejdet handler om at sikre at hverdagens omsorg, pleje, praktiske og sociale opgaver bliver udført med faglighed, empati og relevant nødvendig hjælp og støtte.

Der arbejdes efter en planlagt struktur, som sikrer borgerens livskvalitet. Ligeledes arbejdes der med borgerens handlekompetencer for at bringe disse i spil og derigennem skabe mening for borgeren i dagligdagen og som udviklingsmål.

Som vikar i Botilbud Ebberød er du en del af et team, som sammen med dine kollegaer har til ansvar at overholde og gennemføre de planlagte strukturer og pædagogiske mål for den enkelte borger.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i KvaliKomBos referenceramme. Desuden anvendes sansestimulation, totalkommunikation og neuropædagogik som metoder.

Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Som ny medarbejder bliver du introduceret til vores pædagogiske og sundhedsfaglige metoder og Botilbud Ebberød generelt.

Dette sker igennem et planlagt introduktionsforløb, som indeholder konkret oplæring i Teamet, introduktionsdag med undervisning i IT og kendskab til organisationen, kurser i magtanvendelse og medicinhåndtering, samt to dages metodeundervisning.

Botilbud Ebberød ligger i det naturskønne Rude Skov. Vi benytter os derfor ofte af gå- og cykelture i området. Vi kører også på længere ture i vores egne busser.

Din profil.

Vi forventer, at du har relevant erfaring med målgruppen eller stor interesse for arbejdet indenfor specialområdet, og at du har lyst til at bruge din faglighed i et tværfagligt samarbejde.

Du kan holde fokus på kerneopgaven og se muligheder for udvikling hos borgeren. Du lægger vægt på dialog og anerkendelse som samarbejdsværktøjer. Du har fokus på udviklingen inden for det faglige område og arbejder anerkendende, reflekterende og loyalt.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiderne vil være i dag- og aftenvagter i tidsrummet 6.45 – 22.15. Vi har i øjeblikket særligt brug for vikar i dagvagter.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, samt principperne om Ny Løn.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte nedenstående:

Mogens Kjeldsen tlf. 46114967 eller

Dorthe Hyldal tlf. 46114977

Samtaler

Afholdes løbende

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Vi søger lærervikarer på Vidar Skolen

VIDAR SKOLEN

Gentofte
Tilkaldevikarer til skolen og SFO Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO. Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til kontor@vidar...
Indrykket:4. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Vi søger lærervikarer på Vidar Skolen

VIDAR SKOLEN

Gentofte
Tilkaldevikarer til skolen og SFO Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO. Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til kontor@vidar...
Indrykket:4. maj 2021