Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer til Særforanstaltning på Vestbo - Fælleshåb

Vestbo er et Botilbud under Middelfart kommune. Målgruppen er voksne med vidtgående fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Vi søger dygtige tilkaldevikarer i Hus E, der er Vestbos Særforanstaltning, der huser en enkelt borger. Borgeren er svært skadet på begge frontallapper samt har svær behandlelig epilepsi.

Pædagogikken er lagt an på, at imødekomme borgerens fysiske, følelsesmæssige og sociale behov, for derigennem at sikre bedst mulig trivsel og udvikling. Strukturen bygger på høj grad af forudsigelighed i tydelige og meget strukturerede rammer.

Vi arbejder konfliktnedtrappende og gør meget ud af at sikre hinanden og dermed borgeren. I vores arbejde med borgeren vægter vi faglighed, ordentlighed og det at gøre sig umage meget højt.

Vi forventer at du:

  • Er indstillet på at lære af den store erfaring der ligger i personalegruppen

  • er loyal overfor trufne beslutningers samt den aftalte pædagogik

  • kan arbejde meget struktureret, være tydelig i dit arbejde og sætte grænser på en omsorgsfuld måde

  • kan bevare overblikket og handlekraften i pressede situationer

  • kan arbejde sammen to og to med en pædagog/ergofaglig kollega, når du er på arbejde

  • er fleksibel og stabil

  • har kørekort

  • kan arbejde på skiftende vagter morgen/formiddag, eftermiddag/aften og weekender if. med det faste personales ferieafvikling, sygdom, afspadsering m.v. Herunder ved behov, at kunne tage vågne nattevagter.

Pædagogisk erfaring er ikke en forudsætning – dog kan det være en fordel if. til arbejdets karakter. Du kan forvente en grundig introduktion til arbejdet.

Henvendelse:

Har du mod på en fagligt udfordrende og spændende pædagogisk opgave med rig mulighed for, at arbejde helt ned i detaljen, så kontakt Hus E på telefon 2974 8203 på hverdage mellem 13.30 og 14.30 for nærmere aftale. Læg en besked med dit navn og telefonnummer, hvis telefonen ikke besvares, så kontakter vi dig snarest muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her