Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer til SUA, Mosetoft

Specialområde Udviklingshæmning og ADHD, Mosetoft i Viborg SØGER tilkaldevikarer.

Mosetoft er en del at SUA – Specialområdet for udviklingshæmmede og ADHD under Region Midtjylland.
 
Specialområdet
Der er i alt ca. 110 borgere i vore tilbud. Der er ansat ca. 300 medarbejdere, primært pædagoger og omsorgsmedhjælpere under ledelse af 11 funktionsledere.
 
Specialområde Udviklingshæmning og ADHD består af en række større og mindre enheder geografisk spredt over regionen: Bygmarken (Hedensted), Grankoglerne (Allingåbro), Gårdene (Randers), Mosetoft (Viborg) og Nørholm (Herning)
 
Om Mosetoft:
Mosetoft er et botilbud i Viborg for voksne med udviklingshæmning. Her er plads til 20 borgere, og vi er ca. 70 ansatte, hvoraf størstedelen er pædagoger.
Udover udviklingshæmning har flere af borgerne tillægsdiagnoser inden for det sociale og psykiatriske diagnosefelt, ligesom flere af borgerne har behov for hjælp til personlig pleje. Alle borgere på Mosetoft er indskrevet i aktivitets- og samværstilbud.
På Mosetoft har vi fokus på at være trædesten i borgerens liv til øget selvstædighed, og vi arbejder med pædagogiske retninger og metoder som:

  • Udviklingspsykologi som pædagogikkens fundament.
  • Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik (KRAP),
  • Neuropædagogik, VUM, systemisk teori mm.,

 Vi søger tilkaldevikarer, som kan træde til med kort varsel.

Du er uddannet pædagog, sosu eller lign.. Du skal være fleksibel, faglig velfunderet (ansøgere med pædagogisk uddannelse eller erfaring vil blive foretrukket) og have gode samarbejdsevner. Vi arbejder i teams, hvor opgaverne bliver uddelegeret til den enkelte medarbejder. Det er derfor vigtigt, at du også kan arbejde alene. Du skal have gode sproglige og kommunikative evner, som kommer til gavn i dokumentationen, og i samarbejdet med de øvrige fagligheder. Du er fagligt nysgerrig og villig til hele tiden at lære nyt og udvikle dig.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomster mellem Danske Regioner og relevant fagorganisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Stillingerne er omfattet af reglerne for ny løn, hvorfor der kan forhandles tillæg for kvalifikationer. Hertil kommer evt. arbejdsgiverbetalt pension.

Ansættelse i stillingerne er betinget af en tilfredsstillende straffeattest.

Yderligere oplysninger
For yderligere information se vores hjemmeside: http://www.sua.rm.dk.
 
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at henvende dig telefonisk i dagtimerne til Funktionsleder Jimmy Riberholdt på telefon: 27 28 25 72 eller Susan L. Hansen på telefon: 91 17 46 10
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil vi har det antal vi skal bruge.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.