Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tillært mekaniker.

For vores kunde på Holstebro egnen søger vi en dygtig m/k til at arbejde med entreprenør maskiner. Der er tale om en virksomhed som udlejer maskiner til andre virksomheder.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af vedligeholdelse og eventuel reperation af entreprenør maskiner. 

Du behøver ikke at være udlært mekaniker, men vi forestiller os at du er vant til at skrue og rode med maskiner, hvilket du kan fremvise bevis på. Måske du har arbejdet med landbrug eller måske  du er smed? Vigtigst af alt er, at du kan tage fat og har erfaring med reperation og vedligehold af entreprenør maskiner.

Vi forventer at du er arbejdsom; møder hver dag udhvilet og til tiden. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider. Det er en 37 timers arbejdsuge, men du skal være indstillet på at hjælpe ekstra til om nødvendigt. Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du bidrager til en god og uformel omgangstone. 

Da det er entreprenørmaskiner der arbejdes med, er det et krav at du har truckcertifikat samt kørekort til lastbil. Begge dele skal kunne fremvises. Løn ud fra aktuel overenskomst samt kvalifikationer. 

Finder du dette interessant, så vil vi glæde os til at høre fra dig. Du skal ansøge stillingen via vores hjemmeside   www.medarbejderne.dk   Efterfølgende er du velkommen til at kontakte Bibianna på telefon 20902840 hverdage mellem kl. 10-12. Samtaler vil efter nærmere aftale foregå på vores kontor i Holstebro. Grundet GDPR vil ansøgninger til mail blive slettet, hvorfor det er vigtigt, at du ansøger via vores hjemmeside ved at oprette dig som vikar. Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Holstebro, Herning, Hobro, Hjørring, Aalborg, Middelfart, Odense, Ringsted, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.