Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynsførende

Vi udvider hele tiden vores forretning i FoodSafe og derfor søger vi efter en tilsynsførende til vores Industriafdeling.

Overordnet

Som tilsynsførende får du driftsansvar herunder personaleledelse, du skal sikre, at service- og kvalitetsniveauer overholdes hos kunderne. Du skal skabe relationer gennem den gode dialog og oparbejde indgående kendskab til kundernes behov.

Du har medarbejderansvar og vil derfor stå for ansættelse af personale, instruere og informere nye som nuværende medarbejdere i rengøringsteknikker, arbejdsmetoder samt brugen af rengøringsmidler og udstyr. Det er derfor vigtigt, at du har kendskab og erfaring med ledelse fra branchen, da du vil få ca. 15 medarbejdere i direkte reference. Du evner at kommunikere med en god tone og trives med personaleansvar.

Dit arbejdsområde vil som udgangspunkt være i østjylland, hvor du løbende skal være på vores forskellige pladser, samt løse forskellige ad hoc opgaver. Jobbet har en meget høj grad af frihed under ansvar og stiller store krav til fleksibilitet.

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har ledelseserfaring fra rengøringsbranchen gerne inden for industri- eller levnedsmiddelsbranchen. Du skal have "hænderne skruet rigtig på" og have en praktisk tilgang til opgaveløsninger. Du taler og skriver dansk uden problemer og forstår ligeledes at kommunikere fornuftigt på engelsk.

Personlige egenskaber

  • Kvalitetsbevidst, systematisk og omhyggelig
  • Rolig og velovervejet - trives i et travlt miljø
  • Fleksibel teamplayer
  • Har overblik og arbejder struktureret
  • Serviceminded og løsningsorienteret

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring samt telefon, pc og gulpladebil. Stillingen er en fuldtidsstilling med variable arbejdstider.

Tiltrædelse: Snarest

Der skal ansøges skriftlig pr. mail til HR@foodsafe.dk. Ansøgningsfrist den 15. januar 2018, men send gerne allerede din ansøgning og CV i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte driftschef Bo Gerfort på telefon 2383 2303.

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her