Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynsførende assistent til Aarhus BSS Bygningsservice, Aarhus Universitet

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for medarbejdere og studerende ved Aarhus Universitet? Er du serviceminded og ønsker du dig et job, hvor kvalitet og service er succeskriterier? Så er du måske den rette til jobbet som tilsynsassistent ved Aarhus BSS, Aarhus Universitet.

Tilsynsassistent med interesse for kvalitetssikring af rengøring
Du vil komme til at arbejde i Aarhus BSS Bygningsservice, som er den enhed, der har ansvaret for bl.a. adgang/sikkerhed samt vedligehold og rengøring af Aarhus BSS’ bygninger. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt omfatte kontrol af rengøring, håndtering af interne tilbagemeldinger på rengøring, samt aftaler med vores eksterne rengøringsleverandør. Rengøringskontrollen udføres i henhold til et defineret kvalitetsniveau med INSTA 800 som grundlag. Du forestår endvidere indkøb af forbrugsartikler til rengøringen samt koordinering af rengøringsopgaver og tilknyttede serviceopgaver ifm. arrangementer.

Faglige og personlige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har erfaring med kontrol af serviceydelser inden for rengøringsopgaver. Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til indkøb og dialog med leverandører, samt planlægning og udførelse af rengøringsopgaver. It-kundskaber på brugerniveau er desuden en forudsætning.

Vi vægter desuden, at du har følgende personlige kvalifikationer:

  • Evne til at arbejde selvstændigt og afslutte opgaver inden for deadline
  • Gode samarbejdsevner og positive bidrag i gruppesammenhæng
  • Engagement og initiativ
  • Forståelse af og evnen til at begå dig i en serviceorganisation med mange forskellige samarbejdspartnere, ”kunder” og behov.
  • En udviklingsorienteret og konstruktiv tilgang til dine opgaver

Administrationscenter Aarhus BSS
Aarhus BSS Bygningsservice er en del af fakultetets administrative center, som understøtter fakultetets forskning og uddannelse med administrativ support til fakultetets institutter og centre inden for HR, bygningsservice, økonomi, It og digitalisering, kommunikation og eksterne relationer, ph.d.- og studieadministration. Administrationscenter Aarhus BSS har omkring 250 medarbejdere fordelt på tre geografiske placeringer i Aarhus og Herning.

Du bliver en del af Aarhus BSS Bygningsservice, som servicerer bygninger på campus Aarhus og på campus Herning. Arbejdsstedet er i Aarhus. Du vil indgå i afdelingens administrative team, der består af i alt fire medarbejdere. I afdelingen lægger vi vægt på, at vores forskellighed styrker vores samarbejde, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle og hæve fagligheden, kvaliteten i vores planlægning og digitalisering af vores arbejdsgange.
Her kan du læse mere om Aarhus BSS og Aarhus BSS Bygningsservice

Arbejdssted:
Aarhus BSS Bygningsservice, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C

Spørgsmål til stillingen
For yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Peter Bachmann Vestergaard på tlf.: 4037 2188.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Rikke Horsted Bundgaard, Tlf.: +45 8715 3551, e-mail: rhb@au.dk.

Samtaler forventes afholdt i uge 29 og uge 30. Efter aftale, kan ansættelsessamtalerne afholdes virtuelt.

Krav og vilkår:
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen.

Arbejdstiden placeres efter aftale, men som udgangspunkt i tidsrummet:
Mandag – torsdag kl. 07.00 – 14.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Der ansøges elektronisk via Aarhus universitets hjemmeside, og ansøgningen skal være modtaget senest den 10. juli 2020.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
10. juli 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.