Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynsførende for kunder i Sønderjylland og Fyn

Kunder og kollegaer i fokus ISS søger en tilsynsfunktionær til vores kunder i Sønderjylland og på Fyn, til ansættelse hurtigst muligt. Med reference til vores Service Manager, består dine opgaver af at koordinere den daglige drift via vores opgavesystem, samt supportere driften. Du har koordinatoransvaret for ca. 15 kollegaer, fordelt på 13 lokationer. Det er din fornemste opgave at supportere og motivere kollegaerne, så de varetager opgaverne og kundernes interesse så effektivt og professionelt som muligt. Du planlægger og koordinerer de indmeldte opgaver, samt diverse ekstra opgaver, ligesom det er dig, der står for materialestyring og lettere administrative opgaver. Derudover sørger du for instruktion af nye medarbejdere i arbejdsopgaver og arbejdsmiljø. Samtidig er det dit ansvar at sikre en høj kvalitet og en god service over for kunden.

Vejen til succes i jobbet, er evnen til at være en ægte teamplayer og samtidig have lysten til at udvikle sig i takt med opgaverne. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst Den rette kandidat besidder følgende egenskaber:

  • Erfaring med service, koordinering og tilbudsindhentning
  • Gode IT-færdigheder
  • Erfaring med daglig kundekontakt
  • Kan kommunikere klart og tydeligt på dansk
  • Positiv, engageret og motiverende
  • Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves
  • Har kørekort, da der vil være en del kørsel forbundet med jobbet - der stilles en bil til rådighed i arbejdstiden.
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel. Vores nye kollega, bliver en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus trivsel, motivation og udvikling.

Ansøgning Send din ansøgning med vedlagt CV senest tirsdag den 19. januar 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Brian Kristensen – 28937285 eller Anne Dorthe Adelsteen, Kundechef - 26250596


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.