Gem job

Tilsynsførende søges til Vaccine og testcentrene.

Vi søger, for kunde, tilsynsførende til Kvalitetssikring af rengøringen i Vaccine og testcenterne - Der er tale om et længerevarende vikariat, med opstarts hurtigst muligt.

Om stillingen
Du og dit team udfører specialisereret rengøring i test og vaccinecenterne. Rollen som Tilsynsførende er en kombination af at foretage tilsyn samt udførsel af rengøringsarbejde på dit eget område. Dine opgaver vil derfor spænde fra at udføre rengøringsopgaver til at planlægge og koordinere den daglige drift af teamet, herunder udførsel af kvalitetskontroller, varebestilling og forskellige ad-hoc opgaver. Du får ansvaret for at skabe rammerne for god medarbejdertrivsel, oplæring af nye medarbejdere, samt løbende træning og instruktion af medarbejderne. Du vil løbende være i dialog med Serviceleder og de øvrige tilsynsførende.

Du bliver som udgangspunkt ansat på en fast arbejdsadresse. Dog skal du være indstillet på, at der indimellem kan være behov for, at du hjælper til på de øvrige adresser. Det drejer sig om adresser beliggende i Hillerød, Valby, Balleup, Kbh V, Kbh S samt Taastrup.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt placeret i tidsrummet 05.00 – 12:00 mandag til fredag. Der vil i perioder forekomme weekendarbejde.

Faglige kompetencer
Det er en stor fordel, hvis du har erfaring som tilsynsførende. Derudover er du detaljeorienteret og forstår vigtigheden af, at arbejde ud fra de beskrevne processer.

• Du er en dygtig og erfaren leder, der trives med kombinationen af ledelse og manuelle opgaver
• Høj kvalitets- og detaljesans
• Erfaring med rengøring
• Omstillingsparat og trives med en dynamisk og foranderlig hverdag
• Du behærsker dansk i skrift og tale samt taler og forstår engelsk

Løn er 168 kr. i timen + eventuelle tillæg.

Ansøgning
Send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Ved spørgsmål til stillingen kontakt Anja Rosendal på 53531199

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR. Se mere på www.HumanizeR.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.