Tilsynsførende søges til variende pladser - Kvalitetssikring hos kunder vask lager kørsel med mere

Vi søger en frisk og stærkt erfaren tilsynsførende, der kan have mange bolde i luften af gangen og ikke er bange for fysisk arbejde eller en hverdag med gang i.

Du er med med til at hjælpe og servicere vores serviceledere og er med til at hjælpe med at udføre kvalitets sikring ved kunder, give en hjælpende hånd ved afløsning og akut tiltrædelse ved sygdom med mere, vaske pakke varer, kører ud med papirvarer og produkter, levere nøgler og igangsætte nye ad hoc opgaver og være servicelederes højre hånd.

Der er daglig i hverdagen noget håndtering af vasketøj på vores vaskeri, samt varetage lager bestillinger, og hjælp til at udføre opgave planlægning i et planlægningssystem.

Du skal derfor være stærk og erfaren i pc og planlægning.

Dine timer er variende. 

Du er med til at lede og motivere medarbejdere og med til at præge og være en del af en spændende drift med mange søde kollegaer og en hverdag der aldrig er ens

Kun skriftelig ansøgninger og husk at påføre reference emne på ansøgningen 

Vedlæg gerne cv samt dokumenteret udtalelser på arbejde fra ligende stillinger.

Vi glæder os til at byde rette medarbejder velkommen


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.