Tilsynsførende til rengøring i Hadsten

Er du vores nye tilsynsførende i Favrskov Kommune?

Servicefirmaet Renell A/S gør rent i institutioner og skoler i den del af Favrskov Kommune, der er beliggende omkring Hadsten.

Vi har derfor brug for en dygtig, rutineret og engageret tilsynsførende til at føre tilsyn med rengøringen af vores pladser i området.

Fokus vil være på de 4 skoler der er placeret omkring Hadsten, hvor du skal hjælpe vores faste serviceleder med at sikre kvaliteten af vores daglig leverancer, lede de 4 grupper medarbejdere og sikre afløsning i tilfælde af sygdom og ferier.

Arbejdstiden vil være fra kl. 04.00 om morgen, men du skal udvise meget stor fleksibilitet i forhold til de udfordringer, der er i en portefølje af kunder med morgen og aftenrengøring.

Der vil være tale om en stilling på 20 timers tilsyn om ugen, men vi kan kombinere det med manuel og ekstra rengøring, så du minimum når 30 timer om ugen. Men er du frisk på at yde en ekstra indsats, vil der være mulighed for flere timer.

Hovedvægten bliver tilsyn af det faste arbejde - og bestilt ekstra arbejde, samt afløsning af vores faste serviceleder i dennes ferier og ved sygdom.

Du skal have kørekort, tale og forstå dansk og engelsk samt være klar til at agere i en omskiftelig verden.

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte serviceleder Sussi Clemens på tlf. 31 20 60 79 imellem kl. 10.00 - 14.00

Du bedes sende din ansøgning samt CV til mailen: SCL@Renell.dk hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.