Tilsynsførende til Rudersdal Kommunes veje

Om jobbet

Rudersdal Kommune søger en dygtig tilsynsførende til tilsyn med de kommunale veje og stier.

Antallet af trafikuheld på kommunens veje er blandt det laveste, så nu er fokus sat ind på at arbejde med ”Æstetisk smukke veje”. Tilsyn med vejenes tilstand herunder gravarbejder, opstilling af containere mm. er en af de opgaver, der har høj prioritet.

Vejafdelingen består af 12 engagerede medarbejdere, der løser mange forskellige opgaver på vej- og trafikområdet og har som mål ”at få antallet af trafikdræbte og alvorligt tilskadekomne på kommunens vejnet nedbragt til nul”.

Vej- og trafikopgaver er meget ”udadvendte”, og der er stor berøringsflade til kommunens borgere og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt at du har en udadvendt profil og lysten til at kommunikere og skabe forståelse, både internt og eksternt i organisationen samt med borgerne.

Som tilsynsførende på kommunens veje er du kommunens og vejmyndighedens repræsentant og skal vide alt om, hvem graver hvor og hvornår. Du fører tilsyn med gravearbejder, opstilling af container, byggematerialer og administrerer kommunens tilladelser hertil. Koordinering med kommunens driftsafdeling, anlægsentreprenører, ledningsejere og andre interessenter er en vigtig del af opgaven. Du vil også kunne hjælpe med følgende opgaver:

  • Udstedelse af tilladelser til brug af vejareal, herunder gravetilladelser og tilladelser til andet formål end færdsel.
  • Tilsyn med kommunens entreprenører
  • Tæt samarbejde med alle kolleger i vej- og driftsafdelinger

Den meste af arbejdstiden vil foregå med tilsyn i marken. Du bidrager med sparring til kollegaerne og opretholder et samarbejde med kommunens andre afdelinger, - for at finde de gode løsninger til gavn for både kommunen og borgerne.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en vejteknisk eller trafikteknisk baggrund med godt kendskab til vejbygning samt skiltning og afmærkning af vejarbejder. Du har gerne haft kurset ”Vejen som arbejdsplads”.

  • Du har gode kommunikationsevner og kan trives i en politisk organisation med borgerfokus og myndighedsrolle
  • Du er engageret og ansvarsbevidst
  • Du har en positiv indstilling til dine omgivelser
  • Du er struktureret i din arbejdsform
  • Du har pragmatisk tilgang til samarbejde
Derfor skal du vælge os

Et spændende job, på en attraktiv arbejdsplads der er præget af fællesskab og stolthed over arbejdspladsen. Vi har fokus på medarbejders trivsel, arbejdsmiljø, kvalitet og kompetenceudvikling.

Fuldtidsstilling med start snarest muligt.

Om os

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og i nærheden af Furesø, Sjælsø og Øresund.

Læs meget mere om Rudersdal Kommune på: www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

SAM International medvirker i rekruttering.

Indledende samtaler: Afholdes løbende hos SAM International i Hørsholm.

COVID-19: Vi forventer at kunne afholde ansættelsessamtalerne med personligt fremmøde, men dette vil blive endeligt aftalt med de indkaldte kandidater tættere på samtaledagen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.