Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynsførende til tilsyn med ergonomisk arbejdsmiljø

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder i København og på Sjælland, og har du kompetencer indenfor det ergonomiske? Så har vi ledige stillinger som tilsynsførende til Tilsynscenter Øst.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø ?Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet på alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Øst er vi ca. 200 medarbejdere og vi udfører tilsynsopgaver på hele Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm. Vi er organiseret i tilsynsgrupper med ca. 25 tilsynsførende pr. gruppe som er fordelt på forskellige brancher. Du bliver således del af en tilsynsgruppe og indgår i et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen og som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Du kommer til at føre tilsyn indenfor en afgrænset gruppe af brancher og opgaverne som tilsynsførende omfatter hele tilsynsforløbet på virksomheden fra forberedelse og udførelse til efterbehandling. Efter en grundig oplæring forventer vi, at du kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • har relevant uddannelse indenfor det sundhedsfaglige område, måske er du ergo-/eller fysioterapeut eller har en anden sundhedsfaglig baggrund. Hvis du også har viden om eller en supplerende uddannelse relateret til psykisk arbejdsmiljø er det et klart plus
  • kan analysere og beskrive ergonomiske problemstillinger, herunder blandt andet forflytninger, arbejdsstillinger, løft/bæring m.v.
  • evner at håndtere dialog på en måde som kan motivere til ændring i handlinger
  • er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, f.eks. ulykkesforbyggelse og forebyggelse af ergonomiske arbejdsproblemer.
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt, men er samtidigt er en udpræget holdspiller
  • har lyst til at varetage rollen som myndighed når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø
  • har forståelse for, og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • har stærke evner for formidling og skriftlig fremstilling
  • er rutineret IT bruger
Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår ?Stillingerne er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2020.

?Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Mette Adolph Huld på tlf.nr. 72209441.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 18. september 2020.

Vi forventer at afholde samtaler fra den 22 september 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.