Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tiltrækkes du af et rigt kulturliv under varmere himmelstrøg, og skal dit CV krydres til fremtidig karriere?

At arbejde hos TMPO Malaga 

Hos TMPO Malaga kan du pynte dit CV og gavne din fremtidige karriere med et salgsjob i professionelle rammer. Hos os lærer du helt grundlæggende om kommunikation og salg, hvilket er to efterspurgte kompetencer i erhvervslivet. Vigtigst af alt - du udvikler dig konstant og stopper ikke med at lære. Helt konkret giver vi dig bl.a. salgskursus med test, certifikat og papir på dine kompetencer, som du kan tage med dig videre.

TMPO Malaga bliver din arbejdsgiver, men du vil komme til at arbejde på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Du har altså mulighed for at arbejde i en energisk virksomhed, fyldt med dygtige og glade mennesker, og samtidig repræsentere markedets velanskrevne virksomheder. Vi har forskellige projekter, både inden for salg, mødebooking og NGO hjertesager. Sammen finder vi det bedste projekt for dig. Erfaring er ikke et krav. Til gengæld er det vigtigt, at du brænder for at blive dygtig inden for salg.

Om dig

  • Du kan godt lide at have det sjovt på arbejde, men du er også indstillet på at knokle for dine resultater.
  • Du har det med arbejde lidt ligesom, du har det med sport: Du får et kick ud af at "score" og nå de mål, du har sat dig for.
  • Du er god til at opsøge hjælp og sparring, for du har lyst til at udvikle dig og hver dag blive endnu bedre til dit arbejde.
  • Du arbejder selvstændigt og resultatorienteret - og så har du viljen til at lykkes.
  • Du er smilende og glad og bibringer positiv stemning til afdelingen. Er du lidt af en energibombe, er det kun godt.
  • Din positivitet smitter af - både over telefon og på dem, du omgås med.
  • Du elsker at arbejde et sted, hvor der altid er gang i den og højt humør.

Oplevelser

Hvis du vil kombinere nye udfordringer med fantastiske oplevelser, så er TMPO Malaga noget for dig. Her får du en fantastisk arbejdsplads i et højt t(e)mpo, og samtidig kan du nyde kulturlivet med alle dets facetter: Hav, strand og palmer, gribende arkitektur, et lækkert cuisine og fantastisk landskab. Ikke mindst for dig, der nyder et aktivt liv, er her uanede muligheder inden for træning, cykling, svømning etc. Er du desuden til fest og farver, er du havnet det helt rigtige sted.

Karriere

Med rette indstilling og arbejdsindsats er det desuden muligt at gøre karriere internt i TMPO. Vi hylder altid godt og hårdt arbejde, og derfor er der hos os rig mulighed for forfremmelse - vores teamledere, juniorafdelingsledere og afdelingsledere er alle startet som sælgere, ligesom du ville gøre det. Du har altid mulighed for at sparre med kompetente og dygtige mennesker, da der ikke er langt til din nærmeste leder. Har du fra start et mål om at "stige i niveau", vil vi gerne hurtigst mulig hjælpe dig med en personlig udviklingsplan.

Kontakt

Vi glæder os til at byde dig velkommen i TMPO Malaga.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her