Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelærer til erhvervsuddannelserne - naturfag og fysik

Timelærer til erhvervsuddannelserne - naturfag og fysik

Syddansk Erhvervsskole i Odense søger inspirerende timelærer til undervisning i:

·         Naturfag niveau E (70 lektioner)

·         Fysik niveau F (70 lektioner)

Du har kompetencer til at undervise i naturfag og fysik. Det er vigtigt, at du bliver motiveret af at arbejde med unge elever og vil være med til at udvikle dem og se dem vokse med opgaven – også selv om det er en kortere periode. Som person har du et smittende humør og er tålmodig og rummelig. Du ser lyst på tingene.

Timelærerstillingen er på deltid, 8-10 lektioner pr. uge. Den ugentlige undervisning er primært samlet på onsdage. Udtrækkes et eller begge fag til eksamen, vil timetallet øges i forhold til antallet af elever til eksamen.

 

Ansættelse

Timelæreransættelsen sker i henhold til Undervisningsministeriets cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 18. februar 2018. Ansættelsessamtaler afholdes løbende og afsluttes i uge 8.

 

Vil du gerne vide mere?

Du kan finde yderligere informationer om SDE på www.sde.dk og du er meget velkommen til at kontakte områdeleder Nicolaj Duus Baadsgaard på telefon 30588840.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her