Gem job

Timelønnede afløsere søges til Bengerds Huse

Bengerds Huse er et botilbud under Ringsted Kommune, til 38 borgere med væsentlig nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, borgerne har brug for meget hjælp, støtte og vejledning for, at klare dagligdagen. Borgerne skal have hjælp til alt lige fra hygiejne situationer til ledsagelse ud af huset. Borgerne er i alderen 20 og 73 år.

Vi søger afløsere / vikarer, som kan dække ved ferie og sygdom for det faste personale, dvs. der er mulighed for, at planlægge nogle arbejdstider på forhånd, men der er også akutte situationer, hvor vi har brug for din hjælp på dagen.
Arbejdstiderne ligger på alle tider af døgnet, dagvagter, aftenvagter og nattevagter, alle dage året rundt, også helligdage. Arbejdstiderne varierer lige fra 3 timer til 10 timer på en dag. Det kan være en fordel, at bo i Ringsted området, for at kunne være hurtigt fremme.

Vi forventer at du:
- har lyst til, at arbejde med mennesker med særlige behov
- har et rummeligt menneskesyn
- er mødestabil, og klar til at hjælpe, når det hele ”brænder på”
- vil lave praktisk arbejde
- kan skelne mellem privatliv og arbejdsliv
- kan arbejde efter en struktureret plan

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamleder Rikke Normann Jensen mellem kl. 9:00 og 15:00 på tlf. 22 74 52 19.

Der vil løbende blive indkaldt til ansættelsessamtaler, indtil vi har det antal vikarer, vi har brug for.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.