Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnede sygeplejersker søges til Infektionsmedicinsk afdeling, Hvidovre Hospital

Infektionsmedicinsk afdeling søger timelønnede sygeplejersker, som har lyst og mulighed for at hjælpe os, når det brænder på. Enten planlagt ved f.eks. ferieafvikling eller ved akut opstået behov i afdelingen. Du må meget gerne have interesse for infektionsmedicinsk sygepleje samt medicinsk erfaring. 
 
Som timelønnet vil du aldrig være ansvarshavende og vi vægter højt at kompetencerne i alle vagter består af både mindre og meget erfarent personale. 
 
Afdelingen består af et sengeafsnit med 24 senge og ambulatorium. Sengeafdelingen har 16 isolationsstuer med sluseadgang. 
 
Vi modtager almene medicinske patienter og specialepatienter via den medicinske modtagelse på hospitalet, via vores ambulatorie og direkte i afdeling. 
 
Vi varetager patienter med alle grader af infektioner i hud, blod, knogler og organer fra simpel UVI til svære infektioner og septisk shock. Specialediagnoser omfatter tropemedicinske sygdomme, HIV/AIDS, Hepatitis, Spondylodiscit, Cerebrale infektioner, Tuberkulose, parasit infektioner, Influenza med komplikationer med meget mere. 
 
Vi har medicinsk semi-intensiv funktion på Hvidovre Hospital. 
Vi har optag fra lufthavnen sådan at patienter indlægges direkte herfra hvis der er behov for dette. 
Vi modtager patienter direkte i afdelingen som har symptomer på meningitis og febril gastroenterit på baggrund af vores særlige isolationskapacitet. 
 
Vi viser gerne afdelingen frem og informerer yderlige inden du evt. sender os en ansøgning. 
 
Yderligere oplysninger fås hos afdelingssygeplejerske Malene Tangager tlf. 38 62 21 09.  
 
Ansøgningsfrist: 19. januar 2018 kl. 12 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her